Een sterke basis voor jezelf
en ‘t Noorden. Help je mee?

Wij gaan verbouwen!

Bouw je mee?

Vanaf januari 2024 verbouwen we het restaurant en medio februari is het opgeleverd. Het nieuwe restaurant in de molenzaal waarbij de unieke robuuste bar in het midden staat, in het gezelligste restaurant van de Achterhoek. Hier vieren we samen ’t leven!

De Leukste Bijbanen in 2024

De basis leer je hier!

Werken bij Het Noorden van Aalten

Word jij onderdeel van dit gelukkige team?

Het Noorden

Het Noorden van Aalten in de Achterhoek | ETEN DRINKEN en VIEREN!

Sinds 1866 is Het Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging.

Vier het leven! Van begin tot eind; van geboortefeest tot de toost op het leven na een afscheid. Verjaardagen, bruiloften en promoties, met z’n twintigen, honderden of met zijn vieren: vieren zullen we! We zijn er ook voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.


USP’S:

 • Top 3 beste leerbedrijf horeca van Nederland
 • Ruime en gratis parkeerplaats
 • 5 huiskamers met elk eigen sfeer. Privé tuinterras bij Wiekenzaal
 • Toeristisch Overstappunt Locatie
 • Eten & Drinken
 • Activiteiten
 • Toegankelijkheid. Ringleiding, braille menukaart, ruime routing, meerdere invalide toiletten, invalide parkeerplaats.
 • Historische karakter en verhaal – Sinds 1866
 • Familiebedrijf vanaf 1977
 • Duidelijke kernwaarden, missie en visie. We staan ervoor en dragen het uit!

DOEL:

 • Gelukkig team met 1 plan in een succesvol modern horeca bedrijf

Nita Huning en leerbedrijf Het Noorden

Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020/2021

Nita Huning is Beste Leermeester Horeca 2019/2020/2021

Naast drie leerbedrijven stonden er ook drie leermeesters op het podium. Zij streden voor de titel “Beste Leermeester Horeca 2019/2020”. De finalisten waren Jurriën van Hierden, Maître bij Parc Broekhuizen uit Leersum, Leo de Ree, eigenaar van Brasserie de Koperen Kees uit Sneek en Nita Huning – Koster, vennoot van Het Noorden uit Aalten. Deze leermeesters vielen tijdens de commissiebezoeken aan de top 10 van de wedstrijd positief op vanwege hun enorme inzet voor hun leerlingen. De titel Beste Leermeester Horeca werd in ontvangst genomen door leermeester Nita Huning – Koster. Bij ’t Noorden in Aalten heeft zij als leermeester de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het opleiden van de studenten. Ricardo Eshuis “Opleiden doet Nita zo bevlogen en met zoveel passie en aandacht, dat zij hierdoor echt het verschil maakt binnen het leerbedrijf. De betrokkenheid bij de scholen, het op peil houden van haar eigen kennis als leermeester en het zorgen voor een veilige en vertrouwde leeromgeving, zijn belangrijke redenen dat Nita de titel in ontvangst mag nemen. Zonder Nita zou ’t Noorden er heel anders uitzien als leerbedrijf.” Nita: “Ik ben super trots! Samen met ons mooie team hebben we deze prijs behaald.”

[Lees hier het hele bericht]

Ervaring van Jascha Bergervoet

Oud-leerling, leerling en nu werkzaam bij 't Noorden

24 jaar en oud-leerling Vakman/ondernemer en Zelfstandig werkend gastheer van het RijnIJssel college in Arnhem. Leerbedrijf: Het Noorden van Aalten

“Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Het Noorden, een bedrijf dat mede ervoor heeft gezorgd dat ik persoonlijk erg ben gegroeid. Van afwasser tot waar ik vandaag in het bedrijf sta.”

‘’Ik ben zojuist mijn stage Vakman/Ondernemer afgerond bij ’t Noorden. Dit was tevens ook mijn 3e stage bij hetzelfde bedrijf. Leraren verklaarde mij voor gek en vroegen: ‘’Dan heb je alles toch al wel gezien?’’ Nee, want ’t Noorden is een erg veelzijdig bedrijf dat voortdurend bezig is met innoveren en vernieuwen. Hiermee wil ik zeggen dat ik elke dag wel weer nieuwe dingen leer en ontdek.’’

‘’De leermeesters die ’t Noorden tevens ook uitbaten zijn de beste werkgevers die een stagiaire of leerling zich kan wensen. Dit komt omdat ’t Noorden veel tijd in haar personeel steekt. Ook heb ik erg lang getwijfeld over mijn loopbaan in de toekomst maar door veel gesprekken en steun van mijn leermeester heb ik nu een doel voor ogen.’’

‘’Ooit als afwasser begonnen, hedendaags mag ik mijzelf assistent bedrijfsleider noemen.’’

Solliciteren?

Ontwikkel jezelf en draag bij aan de geschiedenis van Het Noorden

Werken bij Het Noorden betekent werken voor een dynamisch bedrijf met zeer veel ambitie. Medewerkers en stagiaires van Het Noorden worden naast hun competenties en ervaring o.a. geselecteerd op hun spontaniteit, openheid, gemoedelijkheid en hun uitstraling. Daarnaast wordt in de selectieprocedure gelet op je oprechte dienstbare en gastvrije houding. Vind op deze pagina je vacature!

Het Noorden heeft een gedreven team die continu bezig is om het bedrijf een “level hoger” te brengen en kwaliteit te waarborgen. Teamprestatie is daarin zeer belangrijk en je moet als werknemer goed in een team kunnen werken. Plezier in het werk en goede werksfeer vinden wij zeer belangrijk.

Om te solliciteren stuur je een mail naar nita@hetnoorden.nl t.a.v. mevrouw Nita Hüning of vul het contact formulier hieronder of hiernaast in.

(Acquisitie voor onze vacatures is niet gewenst)

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.