Reserveer hier uw
heerlijk avondje uit!

Familierestaurant ’t Noorden

eten, drinken & vieren!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

  • RESTAURANT

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijk uitgebreide lunch en diner met populaire klassiekers in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

  • FEESTEN EN PARTIJEN

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Take-Away

Thuis uit eten

Openingstijden Restaurant:

woensdag t/m zondag 11:00 tot 21:00 uur

Lunch bij ’t Noorden van Aalten

Een heerlijke plek om gezellig te lunchen

’t Noorden is de perfecte locatie om te genieten van een gezellige lunch. Dankzij onze uitgebreide menukaart kan je met je familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en is er voor ieder wat wils.

Op woensdag t/m zondag openen we om 11.00 uur en ben je van harte welkom. Onze koks starten hun dag om 12.00 uur. Vanaf die tijd heb je de mogelijkheid om te lunchen. Kies voor een van onze lekkere soepen, broodjes, salades, voor- of hoofdgerechten.

Diner bij ’t Noorden van Aalten

een heerlijke plek om ’t leven te vieren!

Onze keukenbrigade bereid met veel liefde en passie een diversiteit aan overheerlijke gerechten. Je vindt ze op onze vernieuwde menukaart. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en het ambacht. Wanneer mogen we je bij ons ontvangen?

📍Familie restaurant ‘t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.