Reserveer hier jullie
heerlijk avondje uit!

Het Noorden van Aalten

eten, drinken & vieren!

Het Noorden team staat voor kleur en gelukkig zijn. We worden gelukkig van onze eigen ingelegde groenten met zoet en zuren. We ontdekken de Nederlandse keuken opnieuw met wereldse smaken. Op de menukaart van Het Noorden vind je herkenbare klassiekers, verrassend gepresenteerd.

Het Noorden van Aalten staat bekend om haar populaire klassiekers, waaronder de versgebakken schnitzels en de proeverijen, zodat je lekker van alles kunt proeven. We werken zoveel mogelijk met duurzame en lokaal geproduceerde producten.

Kortom: We zijn diepgeworteld in de Achterhoek en werken met herkenbare, goede producten. Drink, eet en vier het leven! In de gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

Openingstijden

Lunch Borrel Diner

Lunch bij Het Noorden van Aalten

Een heerlijke plek om gezellig te lunchen

Het Noorden is de perfecte locatie om te genieten van een gezellige lunch. Dankzij onze uitgebreide menukaart kan je met je familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en is er voor ieder wat wils.

De openingstijden vind je in de reserveringsmodule. Onze koks starten hun dag om 12.00 uur. Vanaf die tijd heb je de mogelijkheid om te lunchen. Kies voor een van onze lekkere soepen, broodjes, salades, voor- of hoofdgerechten.

Diner bij Het Noorden van Aalten

een heerlijke plek om ’t leven te vieren!

Onze keukenbrigade bereid met veel liefde en passie een diversiteit aan overheerlijke gerechten. Je vindt ze op onze vernieuwde menukaart. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en het ambacht. Wanneer mogen we je bij ons ontvangen?

?Het Noorden van Aalten
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.