Onvergetelijke feesten en partijen
in 5 verschillende sfeervolle zalen

Al meer dan 155 jaar Gemoedelijk & Gastvrij!

Feest en sfeer locatie!

Vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groots en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres van 10 tot 150 personen. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Kijk vooral even bij onze arrangementen pagina

De Molenzaal

De Molenzaal is de grootste zaal van ’t Noorden met een royale en open opzet. De zaal is ideaal voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en presentaties. De mogelijkheid bestaat om de zaal in een bepaald thema te decoreren, waardoor de zaal telkens weer een andere uitstraling krijgt. Afhankelijk van de opstelling voor 150 personen te reserveren.

De Wiekenzaal

De Wiekenzaal is een open zaal met een hoog plafond en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag of een kleinere bruiloft, maar ook voor een vergadering door de ongedwongen ambiance. De deuren naar buiten geven je de beschikking om van het privé terras gebruik te maken. Op het mooie terras wordt regelmatig het ‘ja-woord’ aan elkaar gegeven. Afhankelijk van de opstelling voor 100 personen te reserveren.

De Huiskamer

De Huiskamer is de perfecte zaal voor kleinere feestjes of verjaardagen. Een mooie bar en een hele fijne atmosfeer. De perfecte huiskamer voor vergaderingen, maar zeker ook voor feestjes en verjaardagen. Het vroegere café is nog te zien aan de elementen aan de muur, plafond en het glas in lood. Een heerlijk open ruimte met zicht op de keuken. Afhankelijk van de opstelling voor 50 personen te reserveren.

Het Hogerhuis

Het Hogerhuis is een stoere zaal met staal, hout en koperen kleuren, daarbij voorzien van alle faciliteiten voor elke gelegenheid. De zaal is zeer geschikt voor een vergadering, verjaardag, groepsdiner of een gezellige borrel. Met uitzicht op het bekende I(L)Achterhoek en de watertoren van Aalten terwijl je in goed gezelschap bent, kan het nog beter? (let op: alleen met trap te bereiken). Afhankelijk van de opstelling voor 30 personen te reserveren.

Het Lagerhuis

Het Lagerhuis is het beste te omschrijven als een gezellige kroeg. De zaal leent zich uitstekend voor verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke borrels. Tevens is deze zaal gekoppeld aan de schietbanen en de binnen speeltuin. (let op: alleen met trap te bereiken). Afhankelijk van de opstelling voor 50 personen te reserveren.

Het is Zaalig bij ’t Noorden!

Openingstijden Zalen

Dinsdag t/m Zondag op afspraak | Wilt u buiten onze openingstijden van onze horeca gelegenheid gebruik maken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Voorwaarden

  • Alle arrangementen zijn naar eigen wensen aan te passen qua invulling en tijdsbestek waarna wij een passende prijs zullen bepalen.
  • Genoemde prijzen zijn geldig tot de laatste dag van het jaar van de offerte. Per 1 januari zal er een prijs correctie plaats vinden o.b.v. eventuele leveranciersprijs wijzigingen.
  • Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
  • Genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders vermeld
  • Genoemde prijzen zijn exclusief op- en afbouw uren, transportkosten en inhuur materiaal
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW
  • Gezelschappen onder de 25 personen berekenen we in een privé ruimte €150,- aan zaalhuur

Door de diversiteit en verschillende groottes van de zalen is er voor elk feest, groot of klein, een passende ruimte te realiseren. Elke zaal is voorzien van een moderne geluids- en licht installatie.

We verzorgen elk feest en elke partij met professionaliteit, perfectie én plezier!

Zaal capaciteit en opstelling

Zaal Diner Feest Cabaret Theater M2
Molenzaal 125 175 100 150 200
De Huyskamer 40 50 30 40 70
Wiekenzaal 80 100 50 60 120
‘t Hogerhuis 35 35 20 50
’t Lagerhuis 40 50 30 30 70

Capaciteit terras: 140
Capaciteit toiletten: 5 x dames / 3 x heren / 5 x urinoir
Busparkeerplaats: Ja
Afstand parking/bedrijf: nihil, parkeren en uitstappen direct bij het bedrijf
Kosten parkeren: gratis
Camperplaats met elektra en water: 4 x
Invalidentoilet: Ja
Invalidenparkeerplaats: Ja, 2 x

Al meer dan 155 jaar reden voor feest! ‘t Noorden is vanaf 1866 een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Een gastvrij familiebedrijf en ook culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij!

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.