Onvergetelijke feesten en partijen
in 5 verschillende sfeervolle zalen

Offerte aanvragen

Al meer dan 155 jaar Gemoedelijk & Gastvrij!

Feest en sfeer locatie!

Vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groots en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. Het Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres van 25 tot 250 personen. Zeg JA tegen Het Noorden!

Feestarrangementen

Zo weet je wat je precies betaald

All in arrangementen

Restaurant Het Noorden voor uw bruiloft, feest en receptie. Hieronder hebben we een indicatie neergezet met diverse mogelijkheden en vanaf prijzen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om het gekozen arrangement naar eigen wens samen te stellen. We hebben hiervoor boven in onze website de OFFERTE AANVRAAG module van Mice Operations en gaan graag persoonlijk in gesprek om alle wensen te bespreken en hiervan een draaiboek met bijbehorend prijsvoorstel te maken.

  • Feest v.a. 32,5 p.p.
  • Receptie v.a. 19,5 p.p.
  • Street Food Hapjes kraam v.a. 16,5 p.p.
  • A la carte kaart
  • Drie gangen menu v.a. 35 p.p.
  • Lunch Proeverij v.a. 15 p.p.
  • Buffetten v.a. 25 p.p.
  • Desserts v.a. 6 p.p
  • Driegangen of Buffet arrangement incl 4 uur dranken v.a. 65 p.p.
  • Vergaderarrangement v.a. 14,5 p.p. excl zaalhuur

De Molenzaal

De Molenzaal is de grootste zaal van Het Noorden met een royale en open opzet. De zaal is ideaal voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en presentaties. De mogelijkheid bestaat om de zaal in een bepaald thema te decoreren, waardoor de zaal telkens weer een andere uitstraling krijgt. Afhankelijk van de opstelling voor 250 personen te reserveren. Vanaf 75 personen

De Wiekenzaal

De Wiekenzaal is een open zaal met een hoog plafond en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag of een kleinere bruiloft, maar ook voor een vergadering door de ongedwongen ambiance. De deuren naar buiten geven je de beschikking om van het privé terras gebruik te maken. Op het mooie terras wordt regelmatig het ‘ja-woord’ aan elkaar gegeven. Afhankelijk van de opstelling van 25 tot 120 personen te reserveren.

De Huiskamer

De Huiskamer is de perfecte zaal voor kleinere feestjes of verjaardagen. Een mooie bar en een hele fijne atmosfeer. De perfecte huiskamer voor vergaderingen, maar zeker ook voor feestjes en verjaardagen. Het vroegere café is nog te zien aan de elementen aan de muur, plafond en het glas in lood. Een heerlijk open ruimte met zicht op de keuken. Afhankelijk van de opstelling van 25 tot 50 personen te reserveren.

Het Hogerhuis

Het Hogerhuis is een stoere zaal met staal, hout en koperen kleuren, daarbij voorzien van alle faciliteiten voor elke gelegenheid. De zaal is zeer geschikt voor een vergadering, verjaardag, groepsdiner of een gezellige borrel. Met uitzicht op het bekende I(L)Achterhoek en de watertoren van Aalten terwijl je in goed gezelschap bent, kan het nog beter? (let op: alleen met trap te bereiken). Afhankelijk van de opstelling voor 30 personen te reserveren.

Het Lagerhuis

Het Lagerhuis is het beste te omschrijven als een gezellige kroeg. De zaal leent zich uitstekend voor verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke borrels. Tevens is deze zaal gekoppeld aan de schietbanen en de binnen speeltuin. (let op: alleen met trap te bereiken). Afhankelijk van de opstelling voor 50 personen te reserveren.

Entertainment

Tijd voor extra beleving. Maak het feest echt onvergetelijk!

Perfect Showband

Succes verzekerd, voor de meest sfeervolle grotere feesten https://burovoormuziek.nl/act/perfect-showband-boeken-of-inhuren/ 

Brood op de Plank

Een feest van je feestje! https://broodopdeplankproducties.nl/

Freeline

Met z’n twee of drie, feest, telkens weer! https://www.facebook.com/freelinemuziek

Kaliber

Ervaring, feest en inspelen op het publiek! Vaste gast van Het Noorden! www.kalibermusic.nl

Millennium Showband

Altijd zin in een feestje! http://www.millennium-showband.nl/


Duo’s

Plezant

Peter en Anouk bespelen het publiek www.plezant.net


DJ’s

DJ Wimpie

Dak er af! https://www.facebook.com/djwimpie

DJ FeestjeBouwen

DJ FeestjeBouwen www.feestjebouwen.nl


Voor meer inspiratie vraag Gilbert van Zolingen van Buro voor Muziek (BVM) 06 25091238

www.burovoormuziek.nl

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.