Onvergetelijke feesten en partijen
in 5 verschillende sfeervolle zalen

Al meer dan 155 jaar Gemoedelijk & Gastvrij!

Feest en sfeer locatie!

Vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groots en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres van 10 tot 500 personen. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Kijk vooral even bij onze arrangementen pagina

De Molenzaal

De Molenzaal is de grootste zaal van ’t Noorden met een royale en open opzet. De zaal is ideaal voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en presentaties. De mogelijkheid bestaat om de zaal in een bepaald thema te decoreren, waardoor de zaal telkens weer een andere uitstraling krijgt. De Molenzaal heeft een Serre, maar kan ook vergroot worden met De Huyskamer er bij.

De Wiekenzaal

De Wiekenzaal is een open zaal met een hoog plafond en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag of een kleinere bruiloft, maar ook voor een vergadering door de ongedwongen ambiance. De deuren naar buiten geven je de beschikking om van het privé terras gebruik te maken. Op het mooie terras wordt regelmatig het ‘ja-woord’ aan elkaar gegeven.

De Huyskamer

De Huyskamer is de perfecte zaal voor kleinere feestjes of verjaardagen. Een mooie bar en een hele fijne atmosfeer. De perfecte huiskamer voor vergaderingen, maar zeker ook voor feestjes en verjaardagen. Het vroegere café is nog te zien aan de elementen aan de muur, plafond en het glas in lood. Een heerlijk open ruimte met zicht op de keuken.

‘t Hogerhuys

’t Hogerhuys is een stoere zaal met staal, hout en koperen kleuren, daarbij voorzien van alle faciliteiten voor elke gelegenheid. De zaal is zeer geschikt voor een vergadering, verjaardag, groepsdiner of een gezellige borrel. Met uitzicht op het bekende I(L)Achterhoek en de watertoren van Aalten terwijl je in goed gezelschap bent, kan het nog beter? (let op: alleen met trap te bereiken)

‘t Lagerhuys

‘t Lagerhuys is het beste te omschrijven als een gezellige kroeg. De zaal leent zich uitstekend voor verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke borrels. Tevens is deze zaal gekoppeld aan de schietbanen en de binnen speeltuin. (let op: alleen met trap te bereiken)

Het is Zaalig bij ’t Noorden!

Door de diversiteit en verschillende groottes van de zalen is er voor elk feest, groot of klein, een passende ruimte te realiseren. Elke zaal is voorzien van een moderne geluids- en licht installatie.

We verzorgen elk feest en elke partij met professionaliteit, perfectie én plezier!

Zaal capaciteit en opstelling

Aantal zijn in de anderhalf meter opstellingen 2020/2021

Zaal M2 Diner Feest Cabaret Theater
De Molenzaal met Serre 220 150 150 100 150
Molenzaal met Serre en extra zaal 300 200 200 150 200
De Wiekenzaal 90 70 100 50 60
De Huyskamer 80 40 50 30 40
‘t Hogerhuys 50 30 40 20 30
’t Lagerhuys 70 40 55 40 50

Capaciteit terras: 140
Capaciteit toiletten: 5 x dames / 3 x heren / 5 x urinoir
Busparkeerplaats: Ja
Afstand parking/bedrijf: nihil, parkeren en uitstappen direct bij het bedrijf
Kosten parkeren: gratis

Camperplaats met elektra en water: 4 x
Invalidentoilet: Ja

Invalidenparkeerplaats: Ja, 2 x

Al meer dan 150 jaar reden voor feest! ‘t Noorden is vanaf 1866 een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Een gastvrij familiebedrijf en ook culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij!

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.