't Noorden van Aalten
- Eten, Drinken & Vieren!

Openingstijden

Dinsdag t/m Zondag 10:00 – 21:00 uur
Keuken: 12:00 – 20:00 uur
12:00 – 15:00 Lunch
16:00 – 21:00 Diner

Het Noorden van Aalten

Alles voor de familie, hier vieren we samen ’t leven!

‘t Noorden team staat voor kleur en gelukkig zijn. We worden gelukkig van onze eigen ingelegde groenten met zoet en zuren. We ontdekken de Nederlandse keuken opnieuw met wereldse smaken. Op de menukaart van ‘t Noorden vind je herkenbare klassiekers, verrassend gepresenteerd

Het Noorden van Aalten staat bekend om haar versgebakken schnitzels en de proeverijen, zodat je lekker van alles kunt proeven. We werken zoveel mogelijk met duurzame en lokaal geproduceerde producten.

Voor de kinderen hebben we prijswinnende pannenkoeken en onze eigen Noordelingenstroop.

Kortom: We zijn diepgeworteld in de Achterhoek en werken met herkenbare, goede producten. Drink, eet en vier het leven! In de gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

Lunch bij 't Noorden van Aalten

Een heerlijke plek om gezellig te lunchen

Onze tip: LUNCHPROEVERIJ | combinatie van heerlijke lunchgerechten om samen te delen: warmvlees met onze satésaus | klein soepje | Bourgondische rundvleesbitterbal |
pulled zalm | tonijnsalade ingelegde groenten |
Brömmels geitenkaas | Noordelingenstroop | carpaccio | truffelmayo | luxe nootjes | oude kaas | sla | Op etagere, per 2 personen te bestellen

Onze andere tip: Broodje Warm vlees | fricandeau | atjar | satésaus | sesam | ingelegde komkommer |

Op dinsdag t/m zondag openen we om 10.00 uur en ben je van harte welkom. Onze koks starten hun dag om 12.00 uur.

Uit eten met kinderen

Als de kinderen genieten van een pannenkoek of iets andere lekkers speciaal voor hen, terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen uit een uitgebreide kaart, is het gegarandeerd dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een grote speeltuin voor de kinderen. Hierdoor wordt uit eten met de kinderen genieten in ons kindvriendelijk restaurant.

Families, groepen en uitjes

arrangementen voor grotere groepen

Door onze unieke locatie zijn we een perfecte, multifunctionele locatie voor feesten en partijen, jubilea, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Maar ook voor een condoleance moment is onze rustgevende locatie uiterst geschikt. Hier wordt in alle opzichten het leven gevierd!

Familierestaurant 't Noorden

eten, drinken & vieren!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

  • RESTAURANT

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijk uitgebreide lunch en diner met populaire klassiekers in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

  • FEESTEN EN PARTIJEN

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt ‘t Noorden je een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij je doen: Gemoedelijk en Gastvrij

Enkele mooie resultaten:

  • Het verzorgen van onvergetelijke feesten en momenten.
  • Het mede mogelijk maken van kinder geluk door onze offline speeltuin, lokale goede doel bijdrage en aandacht geven aan kinderen.
  • Vanaf 2003 tot heden top 5 NK Pannenkoeken Bakken
  • Misset Horeca Terras Top 100: nr.80
  • Top 10 Beste Leerbedrijven Horeca 2019/2020. 5e plaats!
  • Nita Huning Beste Leermeester Horeca 2019/2020/2021
  • Leukste Horeca Team van Nederland 2021
  • Meest trots: een Gelukkig Team vormen!

TOP (Toeristisch Overstap Punt)

even bijkomen na een prachtige wandeling

In de directe omgeving van ’t Noorden liggen prachtige wandelroutes dwars door de kleurrijke natuur en het glooiende landschap. Wij zijn een ideale tussenstop óf eindstation waar je heerlijk kunt bijkomen met een hapje en een drankje.

De uitsnede in het cortenstaal bevat de Molen van Ter Haar. De romp van de molen staat even verder op aan de Koningsweg bij de buren in de tuin. “Op Hoop van Zegen” beitelde men in een steen boven de ingang, bijpassend bij de tijd waar we nu in leven en ondernemen. De molen heeft een rijke historie en een belangrijke link met ’t Noorden. De molenaar Jan Hendrik Weenink is in 1866 het café met uitspanning bij ’t Noorden begonnen.

Laatste nieuws

Het Noorden in de top 10 Beste Leerbedrijven Horeca!

Restaurant Het Noorden van Aalten in Top 10 van wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023  Donderdag 10 november 2022 maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend. Voor deze wedstrijd, die door de pandemie twee edities heeft overgeslagen, werden dit jaar ruim ...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

DI
29
NOV

Magic Cabaret Theater Diner

Magic Cabaret Theater Diner ’t Noorden presenteert in 2022 The Original “Magic Cabaret Theater Diner” met Rob en Emiel. Een avondvullende show en een heerlijk 5-gangendiner in een smaakvolle combinatie. Een compleet verzorgde avond uit met vrienden, familie, je (sport-)vereniging, team, collega’s of het ...
Lees verder
ZO
04
DEC

Sinterklaas Lunch Proeverij & Pietenschool

𝑺𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒌𝒍𝒂𝒂𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒆 lunch proeverij 𝒆𝒏 𝑷𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒔𝒄𝒉𝒐𝒐𝒍
Zondag 4 december 🥖🧀🤸🏼🎁
𝑺𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒌𝒍𝒂𝒂𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒆 lunch proeverij🌯
Lunchproeverij, dat is de combinatie van heerlijke lunch gerechten om samen te delen 16,5
...
Lees verder
ZO
25
DEC

Kerst 2022

KERST 2022 bij Het Noorden van Aalten

Wij serveren een 4 gangen proeverij menu. Voorgerechten Proeverij Keuze uit Soep Keuze uit Vlees - Vis - Vega

...
Lees verder

De Noordelingen

ga mee op reis en ervaar de spannende verhalen van de Noordelingen.

De Noordelingen zijn elfachtige kleine aardmensjes die onder de grond wonen in het speelparadijs van ‘t Noorden in Aalten. Het is een kabouterachtig volkje met eigenschappen van Duitse kobolden en Scandinavische elfen. Ze verrichten doorgaans allerlei klusjes voor de mensen. Ze staan bekend om hun zachtaardigheid en beschermende karakter naar kinderen.

Boven op de bult, bij ‘t Noorden, kunnen ze mooi alles in de gaten houden en zodoende de gasten verwelkomen en veilig houden. Daarnaast helpen ze ook mee met allerlei klussen rondom ‘t Noorden waarna ze heerlijke pannenkoeken krijgen. Uiteraard met hun eigengemaakte stroop.

Kijk vooral even bij de kids arrangementen pagina!

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.