't Noorden van Aalten
- Eten, Drinken & Vieren!

Openingstijden Restaurant

Aangepaste tijden voor juni

De Restaurant openingstijden voor juni zijn:
Woensdag, Donderdag, Vrijdag 15:00 – 21:00 uur
Zaterdag en Zondag 11:00 – 21:00 uur

Diner bij 't Noorden van Aalten

een heerlijke plek om 't leven te vieren!

Onze keukenbrigade bereid met veel liefde en passie een diversiteit aan overheerlijke gerechten. Je vindt ze op onze vernieuwde menukaart. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en het ambacht. Wanneer mogen we je bij ons ontvangen?

Lunch bij 't Noorden van Aalten

Zaterdag en Zondag een heerlijke plek om gezellig te lunchen

’t Noorden is de perfecte locatie om te genieten van een gezellige lunch. Dankzij onze uitgebreide menukaart kan je met je familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en is er voor ieder wat wils.

Op zaterdag en zondag openen we om 11.30 uur en ben je van harte welkom. Onze koks starten hun dag om 12.00 uur. Vanaf die tijd heb je de mogelijkheid om te lunchen. Kies voor een van onze lekkere soepen, broodjes, salades, voor- of hoofdgerechten.

Uit eten met kinderen

Als de kinderen genieten van een pannenkoek of iets andere lekkers speciaal voor hen, terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen uit een zeer uitgebreide kaart, is het gegarandeerd dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een grote speeltuin voor de kinderen. Hierdoor wordt uit eten met de kinderen genieten in ons kindvriendelijk restaurant.

Families, groepen en uitjes

arrangementen voor grotere groepen

Door onze unieke locatie zijn we een perfecte, multifunctionele locatie voor feesten en partijen, jubilea, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Maar ook voor een condoleance moment is onze rustgevende locatie uiterst geschikt. Hier wordt in alle opzichten het leven gevierd!

Familierestaurant 't Noorden

eten, drinken & vieren!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

  • RESTAURANT

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijk uitgebreide lunch en diner met populaire klassiekers in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

  • FEESTEN EN PARTIJEN

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij

Enkele mooie resultaten:

  • Het verzorgen van onvergetelijke feesten en momenten.
  • Het mede mogelijk maken van kinder geluk door onze offline speeltuin, lokale goede doel bijdrage en aandacht geven aan kinderen.
  • Vanaf 2003 tot heden top 5 NK Pannenkoeken Bakken
  • Misset Horeca Terras Top 100: nr.80
  • Top 10 Beste Leerbedrijven Horeca 2019/2020. 5e plaats!
  • Nita Huning Beste Leermeester Horeca 2019/2020/2021
  • Leukste Horeca Team van Nederland 2021
  • Meest trots: een Gelukkig Team vormen!

TOP (Toeristisch Overstap Punt)

even bijkomen na een prachtige wandeling

In de directe omgeving van ’t Noorden liggen prachtige wandelroutes dwars door de kleurrijke natuur en het glooiende landschap. Wij zijn een ideale tussenstop óf eindstation waar je heerlijk kunt bijkomen met een hapje en een drankje.

De uitsnede in het cortenstaal bevat de Molen van Ter Haar. De romp van de molen staat even verder op aan de Koningsweg bij de buren in de tuin. “Op Hoop van Zegen” beitelde men in een steen boven de ingang, bijpassend bij de tijd waar we nu in leven en ondernemen. De molen heeft een rijke historie en een belangrijke link met ’t Noorden. De molenaar Jan Hendrik Weenink is in 1866 het café met uitspanning bij ’t Noorden begonnen.

Laatste nieuws

’t Noorden zoekt sportverenigingen

’t Noorden zoekt sportverenigingen om te sponsoren in ruil voor personeel: ‘We draaien de rollen gewoon om’ Ieder jaar zijn sportverenigingen weer op zoek naar sponsors. Ondernemers echtpaar Wesley en Nita Hüning van ’t Noorden in Aalten draaien deze keer de rollen om. Zij zijn op zoek naar tien regionale sportvereniging...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

DO
27
OKT

Magic Cabaret Theather Diner

Magic Cabaret Theater Diner ’t Noorden presenteert in 2022 The Original “Magic Cabaret Theater Diner” met Rob en Emiel. Een avondvullende show en een heerlijk 5-gangendiner in een smaakvolle combinatie. Een compleet verzorgde avond uit met vrienden, familie, je (sport-)vereniging, team, collega’s of het ...
Lees verder
DI
29
NOV

Magic Cabaret Theater Diner

Magic Cabaret Theater Diner ’t Noorden presenteert in 2022 The Original “Magic Cabaret Theater Diner” met Rob en Emiel. Een avondvullende show en een heerlijk 5-gangendiner in een smaakvolle combinatie. Een compleet verzorgde avond uit met vrienden, familie, je (sport-)vereniging, team, collega’s of het ...
Lees verder
ZO
25
DEC

Kerst 2022

KERST 2022

U kunt vanaf 1 september online reserveren voor het kerstmenu op kerstavond (24 dec.) vanaf 17:00 of voor 1ste kerstdag (25 dec.) voor onze brunch van 10:30 tot 13:30 of het kerstmenu vanaf 17:00.

...
Lees verder

De Noordelingen

ga mee op reis en ervaar de spannende verhalen van de Noordelingen.

De Noordelingen zijn elfachtige kleine aardmensjes die onder de grond wonen in het speelparadijs van ‘t Noorden in Aalten. Het is een kabouterachtig volkje met eigenschappen van Duitse kobolden en Scandinavische elfen. Ze verrichten doorgaans allerlei klusjes voor de mensen. Ze staan bekend om hun zachtaardigheid en beschermende karakter naar kinderen.

Boven op de bult, bij ‘t Noorden, kunnen ze mooi alles in de gaten houden en zodoende de gasten verwelkomen en veilig houden. Daarnaast helpen ze ook mee met allerlei klussen rondom ‘t Noorden waarna ze heerlijke pannenkoeken krijgen. Uiteraard met hun eigengemaakte stroop.

Kijk vooral even bij de kids arrangementen pagina!