’t Noorden een heerlijke plek waar
mensen feesten, ontmoeten en gelukkig zijn

Gegevens

Contact

Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA AALTEN
Telefoonnummer: 0543-472551
Email algemeen: info@hetnoorden.nl
Email keuken/bestellingen: keuken@hetnoorden.nl
Email administratie en personeel: administratie@hetnoorden.nl

Gegevens

Financieel

V.O.F. Partycentrum ’t Noorden
BTW nr NL.0085.48.833.B01
KVK Arnhem 09047846
IBAN nr NL98RABO0300232012

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt Het Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemeudelijk en Gastvriej

We staan altijd open voor vragen of meningen ten aanzien van onze service, aankleding of product. Jouw mening is voor ons erg belangrijk, want het helpt ons je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vraag, mening of wens? Bij ons zijn ze meer dan welkom!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Pannenkoekenhuys 't Noorden

Familierestaurant

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijke uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, echte schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

Vier 't leven!

Verschillende ruimtes

Iets te vieren of een intiem samenzijn? Van gezellig klein tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.