Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Nieuwe menukaart

Zaterdag 4 maart is de nieuwe lente kaart ingegaan bij Het Noorden van Aalten. Onze gasten en wij zelf zijn zo enthousiast geworden van de nieuwe menukaart en nieuwe gerechten dat we een weer een nieuwe kaart met lente elementen introduceren. Voor op staat de Lunch Proeverij en het 3 Gangen Menu.

Alles voor de familie, hier vieren we samen het leven!

Op de menukaart van Het Noorden vind je herkenbare klassiekers, verrassend gepresenteerd. Het Noorden staat bekend om haar versgebakken filet schnitzels en de proeverijen, zodat je lekker van alles kunt proeven. We werken zoveel mogelijk met duurzame en lokaal geproduceerde producten. Voor de kinderen hebben we prijswinnende pannenkoeken en onze Noordelingenstroop.

Kortom: We zijn diepgeworteld in de Achterhoek en werken met herkenbare, goede producten. Drink, eet en vier het leven! In de gezelligste huiskamer van de Achterhoek bij Het Noorden van Aalten.

LOKALE LEVERANCIERS

Grolsch
Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. Met toewijding, volgens eigen overtuiging en met karakter. Dit betekent keuzes durven maken en doen wat goed voelt. Ook al past dat niet direct bij de norm. Daarom past Grolsch ook zo goed bij Het Noorden van Aalten!

Stadsbrouwerij de Borghman
Midden in het historisch centrum van de Heerlijkheid Bredevoort bevindt zich, op de plek waar vroeger het kasteel Bredevoort stond, Stadsbrouwerij de Borghman. Wij mogen een aantal lekkere biertjes van hen schenken!

Slagerij Gosselink
Ons vlees komt van Slagerij Gosselink uit Lichtenvoorde. Hun vlees is afkomstig uit Zieuwent. Gewoon uit de buurt en heeft een eerlijke afkomst.

Geitenkaas Boerderij DE BRÖMMELS
Onze geitenkaas komt van De Brömmels in Winterswijk Woold. Hier kun je het hele proces ervaren, van grasprietje tot melk en kaas, maar natuurlijk ook kijken naar de geiten en het geiten melken. Als kinderen het leuk vinden is het mogelijk dat ze hierbij mogen helpen!

Appelstroop van De Noordelingen
Onze eigen stroop van appels gemaakt door De Noordelingen. Heerlijk op pannenkoeken, maar ook door een salade of yoghurt.

Vis van Wennekes
De lekkerste vis komt van onze visexperts uit ‘s-Heerenberg. Vishandel Wennekes is in 1928 opgericht door opa en oma Wennekes en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele familie-onderneming.

Ijsboerderij ‘t Dommerholt
Echt ambachtelijk boeren-ijs van ‘t Dommerholt in Borculo. Ook weer een multifunctioneel samenwerkend familiebedrijf.

Bakkerij Vaags
Onze bakker is echt Aaltens en zorgt voor heerlijk brood en gebak. Ons hamburger brood komt natuurlijk van Vaags. Daarom is het zo lekker!


Restaurant
Het Noorden van Aalten is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Op de menukaart vind je herkenbare klassiekers. We staan bekend om onze versgebakken schnitzels en de proeverijen. We werken zoveel mogelijk met duurzame en lokaal geproduceerde ingrediënten. Voor de kinderen hebben we prijswinnende pannenkoeken en onze zelfgemaakte Noordelingenstroop! We zijn geworteld in de Achterhoek en vieren ’t leven! Dé plek om met 2 tot 25 personen van een Lunch Proeverij of gangen diner te genieten.

Zalen
Vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. Het Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres van 25 tot 250 personen. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Arrangementen
Iets te vieren? Een groepsuitje? 3 gangen diner? Restaurantbezoek met een groep? Vergaderen in een gemoedelijke en professionele setting? Jullie huwelijk tot een echte onvergetelijke dag maken? We hebben overzichtelijke arrangementen gemaakt en uiteraard is het mogelijk er van af te wijken en het speciaal op maat te maken naar jullie wens.

We plannen graag een persoonlijke afspraak in met Loes, Chantal of Nita, onze feest smaakmakers.

Het Noorden van Aalten

Lichtenvoordsestraatweg 44

7121RA AALTEN

info@hetnoorden.nl | 0543 472551

www.hetnoorden.nl