Trouwen bij
Het Noorden

Trouwen bij ’t Noorden!

Welkom in de liefdevolle wereld bij ’t Noorden!

Een bijzondere bruiloft vraagt om een bijzondere locatie. Het Noorden biedt een unieke formule: een meer dan 150 jaar oude historische molen boerderij, een speeltuin voor jong en oud in combinatie met Achterhoeks tijdloos interieur en ambachtelijke keuken!

Al meer dan 155 jaar reden voor feest! ‘t Noorden is vanaf 1866 een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Een gastvrij familiebedrijf en ook culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen:

Gemoedelijk en Gastvrij! 

Wat kunnen jullie van ons verwachten?
Het organiseren van een huwelijk doe je niet zomaar… daar gaat veel tijd en energie in zitten. We staan jullie graag met raad en daad bij om er een onvergetelijke dag van te maken!

Kennismaking
We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Jullie krijgen een rondleiding bij ’t Noorden waarna een persoonlijk gesprek volgt om jullie wensen door te spreken. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek zullen wij voor jullie een offerte op maat opstellen.

Offerte
Nadat wij de offerte hebben verstuurd houden we contact voor eventuele vragen, advies en/of wijzigingen. Uiteraard kunnen er altijd nog kleine wijzigingen of aanpassingen worden gedaan na de definitieve offerte.

Op de dag zelf
De gehele dag is er een verantwoordelijke partymanager aanwezig. Hij/zij is het aanspreekpunt voor de operationele uitvoering van de dag.

Jullie droomdag

De ontvangst

We heten uw gasten van harte welkom bij Het Noorden met een heerlijke kop koffie of thee. De ontvangst is eventueel uit te breiden met iets lekkers bij de koffie. We kunnen er ook voor kiezen om uw gasten te serveren na de huwelijksvoltrekking.

De huwelijksvoltrekking

Het Noorden is een officiële trouwlocatie en de ceremonie kan zowel binnen als buiten worden voltrokken.

We brengen standaard €275,- aan locatie kosten in rekening. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de zaal, meubilair en audiovisuele middelen. Ook het laten afspelen van het juiste nummer op het juiste liefdevolle moment. Mochten jullie ander meubilair wensen, dan kunnen wij dit inhuren bij onze leverancier.

Toost & Taart

Na afloop van de huwelijksvoltrekking is het tijd om te proosten en de bruidstaart aan te snijden! Proost op originele wijze en serveer de dames een glas bubbels en verblijd de heren met een Grolsch biertje. Koffie of thee is natuurlijk ook vanzelfsprekend mogelijk. Voor wat betreft de bruidstaart zijn er enorm veel keuzes. Jullie zijn helemaal vrij om dit zelf te regelen. Wij brengen standaard €1,50 per persoon aan servies en service in rekening. Tip: Bruidstaart en Sweettable van Regina’s Bakery.

Borreltijd

De toost gaat over in het lekker borrelen met vrienden en familie. Gedurende de borrel serveren de gastheren en gastvrouwen van ’t Noorden team dranken uit het Hollands dranken assortiment.

Het diner

Voor wat betreft het diner bieden wij verschillende mogelijkheden. Uitstekend verzorgde koud en warm buffetten, van klein tot groots uitgebreid. Drie of vier gangen keuzemenu. De Noorden’s smaakparade: Walking of Sharing diner in meerdere gangen heerlijke hapjes. Een heerlijke barbecue. We adviseren jullie graag!

Het feest

’s Avonds gaat natuurlijk het dak eraf! Lekker dansen met een DJ of een 5-koppige band, in ieder geval met lekkere drankjes en hapjes. Wij bieden speciaal samengestelde  feestarrangementen voor jullie avond aan. Dit blijven uiteraard suggesties, we maken graag een arrangement op maat. Binnen de arrangementen serveren we altijd het binnenlands assortiment: wijn, bier, frisdrank en binnenlands gedistilleerde dranken. Mochten jullie ook buitenlands gedistilleerde dranken willen, dan kan dit uiteraard voor een meerprijs of op nacalculatie. 

Hebben jullie een speciaal thema dat jullie de hele dag willen doorvoeren? Zijn jullie wijnliefhebbers en willen jullie een speciale wijnbar? Of juist een Gin Tonic bar? Candy bar? Cocktailbar? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Laat je inspireren door de arrangementen in de inspiratiegids van Het Noorden met betrekking tot jullie onvergetelijke avondfeest.

Overige zaken

Aankleding

Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele aankleding. Uiteraard is het mogelijk om de op- en afbouw door Het Noorden te laten verzorgen. Hiervoor brengen wij personeelsuren in rekening. Jullie kunnen de aankleding ook laten verzorgen door een extern bedrijf.

Fotograaf / Videograaf

Er zijn verschillende fotografen die hier bruiloft reportages hebben vastgelegd. Hierbij de volgende aanbevelingen:

Nicole Kolkman – www.nicolekolkman.nl

Lieneke Smid Photography – www.lienekesmids.com

Marije Kocken Photography – www.marijekocken.com

De mooiste bewegende beelden? =>  Joppe Roos www.jrproductionsfilms.nl

Photobooth

Maak het avondfeest compleet met een photobooth. Aanbevelingstip: www.Fotokastje.nl
Zij werken altijd met kwaliteit spiegelreflexcamera’s, waardoor ze hoge kwaliteit foto’s kunnen garanderen. Hun doel is ontzorgen, waardoor je alles van begin tot eind aan hen kunt overlaten. Denk hierbij aan het maken van het persoonlijke ontwerp, de levering, overleg met locaties, aanleveren foto’s in online album, etc.

Trouwen bij Het Noorden

Voorbeeld Dagindeling

Ontvangst

Vanaf 14.45 uur arriveren uw gasten in de Wiekenzaal voor de ceremonie.

Ceremonie

In de sfeervolle Wiekenzaal zal om 15.00 uur de ceremonie plaats vinden. Wij zullen voor een opstelling zorgen waarbij u, de gasten en de ambtenaar allemaal goed kunnen zien. U neemt zelf met de gemeente contact op voor een ambtenaar.

Bruidstaart en Toost

Na afloop van de ceremonie omstreeks 16:00 uur kunt u ervoor kiezen om gezamenlijk te toosten of een aansluitend drankje te drinken.

Borrel met aperitiefhapjes

Na de felicitaties serveren we de lekkerste drankjes en kleine hapjes

Diner

Omstreeks 17.30 uur nodigen wij u graag uit voor een diner (buffet). De tafelopstelling is naar wens in te richten. De tafels kunnen mooi klassiek opgedekt zijn met wit linnen, dubbel glaswerk en vers bloemetje. Of lekker informeel aan hoge en lage tafels waarbij iedereen zelf mag weten waar ze plaats nemen.

Avondfeest

Om 20.30 uur begint het avondfeest. U heeft de keuze om te beginnen met koffie/thee of bubbels en taart of gesorteerd gebak. Aansluitend serveren wij onbeperkt dranken uit het Hollands drankenarrangement en vier hapjes met een puntzak frites of broodje kroket op het einde? Er zijn ook andere mogelijkheden om het feest af te sluiten zoals het Streetfood Buffet. De opstelling in de zaal zal een combinatie van zitten en staan zijn en er is livemuziek aanwezig als dat de wens is. Hierin kunnen wij adviseren, u neemt zelf contact met de band of DJ op. In het beste geval kunt u de muziek act ergens live bezoeken zodat uw verwachtingen goed zijn.

00:30 uur is het einde van een onvergetelijke dag. De dag waarin jullie liefde is bezegeld!

Vier ’t Leven!

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.