Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Wijnfeest Aalten

Wijnfeest Aalten 2024 in het centrum van Aalten
vrijdag 7 juni 16 tot en met 24 uur
zaterdag 8 juni 16 tot en met 24 uur
zondag 9 juni 11 tot en met 22 uur

Muziek

Het Wijnfeest Aalten wordt gevierd op De Markt in Aalten en wordt omlijst door toegankelijke muziek van artiesten uit de omgeving. De muzikanten werken enthousiast mee aan het Wijnfeest in Aalten en brengen een bijzondere ontspannen sfeer mee.

Wijnkoningin

Het Wijnfeest Aalten heeft elk jaar een enthousiaste Wijnkoningin met haar prinsessen. Wijnkoningin Veronique zal in 2023, samen met de prinsessen Rianke, Esther en Karin het wijnfeest officieel openen rond en het hele weekend aanwezig zijn als gastvrouwen van het feest. De nieuwe wijnprinsessen voor het volgende jaar wordt de zondagmiddag van het wijnfeest gekroond!


A La Carte

Bij Het Noorden eet je heerlijk a la carte of drie gangen keuze menu met bijpassende bieren, maar dit weekend ook extra lekkere wijnen!

Vier het daar waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar de beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij ‘t Noorden uit. Drink, eet en vier het leven, in dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek!

Restaurant geopend van 11:00 tot 21:00 uur

Restaurant Het Noorden – Eten, Drinken & Vieren

Lichtenvoordsestraatweg 44

Aalten

www.hetnoorden.nl