Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

't Noorden Kidsrun GTM Loop

’t Noorden 1 & 2 kilometer Kidsrun
Wat is er voor kinderen nu mooier dan hardlopen door het centrum van Aalten en aangemoedigd worden door ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden?

De korte Kidsrun die om 16:30 uur van start gaat, is een wedstrijd voor kinderen tot en met 9 jaar. De jongens en meisjes gaan tegelijk van start. Na het vertrek slingeren de jongste talenten in een ronde met een lengte van 1000 meter door het gezellige centrum van Aalten. Via een schitterend parcours worden de kids via de sfeervolle markt naar de finishlijn geschreeuwd!

Om 16:45 uur wordt het startschot gelost voor de deelnemers aan de lange Kidsrun (2000 meter). Jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar gaan deze uitdaging aan in de wedstrijd. Het parcours is gelijk aan de korte run, maar wordt 2 keer afgelegd.

Jij doet toch ook mee?
HET IS EEN LEUKE WEDSTRIJD, IK VIND HET SUPER LEUK DAT IK AANGEMOEDIGD WORDEN DOOR BEKENDEN! – Joppe Roos over de ’t Noorden 1000 meter Kidsrun

http://www.gerardtebrokeloop.nl/t-noorden-kidsrun.html

http://www.gerardtebrokeloop.nl

==============

𝙃𝙚𝙩 𝙜𝙖𝙖𝙩 𝙜𝙚𝙗𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣: 𝙙𝙚 𝟮𝟬𝙚 𝙚𝙙𝙞𝙩𝙞𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙂𝙚𝙧𝙖𝙧𝙙 𝙏𝙚𝙗𝙧𝙤𝙠𝙚 𝙈𝙚𝙢𝙤𝙧𝙞𝙖𝙡𝙡𝙤𝙤𝙥 𝙠𝙤𝙢𝙩 𝙚𝙧𝙖𝙖𝙣 🤩
We moesten er 3 jaar op wachten, maar op 21 mei 2022 toveren we het hart van Aalten om tot dé looparena van Oost-Nederland. Schrijf je in, trek je schoenen aan en ren mee met dé loopklassieker van Aalten.
𝙋𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙢𝙖 📅
Het Noorden van Aalten 1 en 2 kilometer Kidsruns
GUV Scholierenrun – in samenwerking met Schaersvoorde
Ducona Holland BV 10 kilometerrun
Sorba Projects 5 kilometerrun + GUV Businessrun
𝙄𝙣𝙨𝙘𝙝𝙧𝙞𝙟𝙫𝙚𝙣 👉🏼 https://my.raceresult.com/193699/registration