Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Het Noorden Kidsrun GTM Loop

Het Noorden 1 & 2 kilometer Kidsrun
Wat is er voor kinderen nu mooier dan hardlopen door het centrum van Aalten en aangemoedigd worden door ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden?

De korte Kidsrun, die om 16:30 uur van start gaat, is een wedstrijd voor kinderen tot en met 9 jaar. De jongens en meisjes gaan tegelijk van start. Na het vertrek slingeren de jongste talenten in een ronde met een lengte van 1000 meter door de gezellige winkelstraten van Aalten. Via een schitterend parcours worden de kids via de sfeervolle markt naar de finishlijn geschreeuwd!

Om 16:45 uur wordt het startschot gelost voor de deelnemers aan de lange Kidsrun (2000 meter). Jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar gaan deze uitdaging aan in de wedstrijd. Het parcours is gelijk aan de korte run, maar wordt 2 keer afgelegd.

Jij doet toch ook mee?
HET IS EEN LEUKE WEDSTRIJD, IK VIND HET SUPER LEUK DAT IK AANGEMOEDIGD WORDEN DOOR BEKENDEN! – Joppe Roos over de ’t Noorden 1000 meter Kidsrun

https://www.gerardtebrokeloop.nl/het-noorden-kidsruns.html

http://www.gerardtebrokeloop.nl

==============

π™ƒπ™šπ™© π™œπ™–π™–π™© π™œπ™šπ™—π™šπ™ͺπ™§π™šπ™£: π™™π™š 22π™š π™šπ™™π™žπ™©π™žπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™™π™š π™‚π™šπ™§π™–π™§π™™ π™π™šπ™—π™§π™€π™ π™š π™ˆπ™šπ™’π™€π™§π™žπ™–π™‘π™‘π™€π™€π™₯ 𝙠𝙀𝙒𝙩 π™šπ™§π™–π™–π™£ 🀩
Schrijf je in, trek je schoenen aan en ren mee met dΓ© loopklassieker van Aalten.
π™‹π™§π™€π™œπ™§π™–π™’π™’π™– πŸ“…
Het Noorden van Aalten 1 en 2 kilometer Kidsruns
GUV Scholierenrun – in samenwerking met Schaersvoorde
Ducona Holland BV 10 kilometerrun
Sorba Projects 5 kilometerrun + GUV Businessrun
π™„π™£π™¨π™˜π™π™§π™žπ™Ÿπ™«π™šπ™£ πŸ‘‰πŸΌ https://my.raceresult.com/193699/registration