Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Het Aaltense Sportcafé

Het Aaltense Sportcafé, vrijdag 1 maart

Na exact 10 jaar slaan atletiekvereniging AVA’70 en wielervereniging De Peddelaars uit Aalten de handen weer in één en organiseren Het Aaltense Sportcafé.

Op 1 maart 2024 staat Het Noorden van Aalten in het teken van sport en prestatie, vitaliteit, leven en voeding. In twee verschillende thema’s komen vrijwel alle facetten van de sportwereld aan bod. Met landelijk bekende, regionale en lokale toppers duiken we in de wereld van sport en komen van alles te weten.

Te gast zijn onder andere oud-toploper Michel Butter, topturnster Lieke Wevers, voedingsdeskundige en bestseller-auteur Henk-Jan Koershuis, wielrenster Sera Gademan, fysiotherapeut Mark te Brake en podotherapeut Mark Schreurs.

De presentatie van de avond ligt in handen van regionaal toploper Lars Duistermaat, van buurvereniging AV Archeus uit Winterswijk.

Kaarten voor deze avond zijn te koop voor maar €8,00 (incl. servicekosten en koffie/thee) en zijn verkrijgbaar via ava70.eventgoose.com. Let op: er zijn maar een héél beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, dus wees er snel bij!