Een sterke basis voor jezelf
en ‘t Noorden. Help je mee?

Werken bij 't Noorden

Word jij onderdeel van dit gelukkige team?

't Noorden

't Noorden (van Aalten) in de Achterhoek | ETEN DRINKEN en VIEREN!

’t Noorden van Aalten | ETEN DRINKEN en VIEREN!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij.

Ontdek het familierestaurant en laat uw kinderen spelen in de speeltuin. Verken de Achterhoekse natuur wandelend of op de fiets en na een heerlijke dag buiten is het goed vertoeven bij Restaurant ’t Noorden van Aalten. ‘t Noorden is altijd aan het vernieuwen, maar het familiegevoel blijft altijd. Kortom een warme plek voor levensgenieters! Hier vieren we ’t leven!

FAMILIERESTAURANT

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijke uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, echte schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

FEESTEN EN PARTIJEN

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Nita Huning en leerbedrijf 't Noorden

Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020/2021

Nita Huning is Beste Leermeester Horeca 2019/2020/2021

Naast drie leerbedrijven stonden er ook drie leermeesters op het podium. Zij streden voor de titel “Beste Leermeester Horeca 2019/2020”. De finalisten waren Jurriën van Hierden, Maître bij Parc Broekhuizen uit Leersum, Leo de Ree, eigenaar van Brasserie de Koperen Kees uit Sneek en Nita Huning – Koster, vennoot van ’t Noorden uit Aalten. Deze leermeesters vielen tijdens de commissiebezoeken aan de top 10 van de wedstrijd positief op vanwege hun enorme inzet voor hun leerlingen. De titel Beste Leermeester Horeca werd in ontvangst genomen door leermeester Nita Huning – Koster. Bij ’t Noorden in Aalten heeft zij als leermeester de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het opleiden van de studenten. Ricardo Eshuis “Opleiden doet Nita zo bevlogen en met zoveel passie en aandacht, dat zij hierdoor echt het verschil maakt binnen het leerbedrijf. De betrokkenheid bij de scholen, het op peil houden van haar eigen kennis als leermeester en het zorgen voor een veilige en vertrouwde leeromgeving, zijn belangrijke redenen dat Nita de titel in ontvangst mag nemen. Zonder Nita zou ’t Noorden er heel anders uitzien als leerbedrijf.” Nita: “Ik ben super trots! Samen met ons mooie team hebben we deze prijs behaald.”

[Lees hier het hele bericht]

Ervaring van Jascha Bergervoet

Oud-leerling, leerling en nu werkzaam bij 't Noorden

22 jaar en oud-leerling Vakman/ondernemer en Zelfstandig werkend gastheer van het RijnIJssel college in Arnhem. Leerbedrijf: Partycentrum ’t Noorden in Aalten

“Sinds 2012 ben ik werkzaam bij ’t Noorden, een bedrijf dat mede ervoor heeft gezorgd dat ik persoonlijk erg ben gegroeid. Van afwasser tot waar ik vandaag in het bedrijf sta.”

‘’Ik ben zojuist mijn stage Vakman/Ondernemer afgerond bij ’t Noorden. Dit was tevens ook mijn 3e stage bij hetzelfde bedrijf. Leraren verklaarde mij voor gek en vroegen: ‘’Dan heb je alles toch al wel gezien?’’ Nee, want ’t Noorden is een erg veelzijdig bedrijf dat voortdurend bezig is met innoveren en vernieuwen. Hiermee wil ik zeggen dat ik elke dag wel weer nieuwe dingen leer en ontdek.’’

‘’De leermeesters die ’t Noorden tevens ook uitbaten zijn de beste werkgevers die een stagiaire of leerling zich kan wensen. Dit komt omdat ’t Noorden veel tijd in haar personeel steekt. Ook heb ik erg lang getwijfeld over mijn loopbaan in de toekomst maar door veel gesprekken en steun van mijn leermeester heb ik nu een doel voor ogen.’’

‘’Ooit als afwasser begonnen, hedendaags mag ik mijzelf assistent bedrijfsleider noemen.’’

Solliciteren?

Ontwikkel jezelf en draag bij aan de geschiedenis van 't Noorden

Werken bij ’t Noorden betekent werken voor een dynamisch bedrijf met zeer veel ambitie. Medewerkers en stagiaires van ’t Noorden worden naast hun competenties en ervaring o.a. geselecteerd op hun spontaniteit, openheid, gemoedelijkheid en hun uitstraling. Daarnaast wordt in de selectieprocedure gelet op je oprechte dienstbare en gastvrije houding. Vind op deze pagina je vacature!

’t Noorden heeft gedreven team die continu bezig is om het bedrijf een “level hoger” te brengen en kwaliteit te waarborgen. Teamprestatie is daarin zeer belangrijk en je moet als werknemer goed in een team kunnen werken. Plezier in het werk en goede werksfeer vinden wij zeer belangrijk.

Om te solliciteren stuur je een mail naar nita@hetnoorden.nl t.a.v. mevrouw Nita Hüning of vul het contact formulier hieronder of hiernaast in.

(Acquisitie voor onze vacatures is niet gewenst)

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.