Een sterke basis voor jezelf
en ‘t Noorden. Help je mee?

Werken bij 't Noorden

Word jij onderdeel van dit gelukkige team?

't Noorden

't Noorden (van Aalten) in de Achterhoek | ETEN DRINKEN en VIEREN!

  • FAMILIE RESTAURANT
    Pannenkoekenhuys ’t Noorden heeft de beste pannenkoeken, maar nog zo veel meer. Uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in de treinbanken of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.
  • FEESTEN EN PARTIJEN
    Vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden
  • Over ‘t Noorden
    Al 154 jaar Gemoedelijk & Gastvrij én Verrassend! Voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers, voor de samenleving. Bij of met ’t Noorden is er altijd reden voor feest! Iedere gast maar ook ons team van medewerkers wordt op een gemoedelijke en gastvrije manier behandeld. Zo kunnen we met elkaar geluk overbrengen op andere mensen. Daarmee verzorgen we elke keer weer unieke belevenissen!
  • ‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemeudelijk en Gastvriej

Nita Huning en leerbedrijf 't Noorden

Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

Nita Huning is Beste Leermeester Horeca 2019/2020

Naast drie leerbedrijven stonden er ook drie leermeesters op het podium. Zij streden voor de titel “Beste Leermeester Horeca 2019/2020”. De finalisten waren Jurriën van Hierden, Maître bij Parc Broekhuizen uit Leersum, Leo de Ree, eigenaar van Brasserie de Koperen Kees uit Sneek en Nita Huning – Koster, vennoot van ’t Noorden uit Aalten. Deze leermeesters vielen tijdens de commissiebezoeken aan de top 10 van de wedstrijd positief op vanwege hun enorme inzet voor hun leerlingen. De titel Beste Leermeester Horeca werd in ontvangst genomen door leermeester Nita Huning – Koster. Bij ’t Noorden in Aalten heeft zij als leermeester de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het opleiden van de studenten. Ricardo Eshuis “Opleiden doet Nita zo bevlogen en met zoveel passie en aandacht, dat zij hierdoor echt het verschil maakt binnen het leerbedrijf. De betrokkenheid bij de scholen, het op peil houden van haar eigen kennis als leermeester en het zorgen voor een veilige en vertrouwde leeromgeving, zijn belangrijke redenen dat Nita de titel in ontvangst mag nemen. Zonder Nita zou ’t Noorden er heel anders uitzien als leerbedrijf.” Nita: “Ik ben super trots! Samen met ons mooie team hebben we deze prijs behaald.”

[Lees hier het hele bericht]

Ervaring van Mart Luiten

Keuken leerling

Mart Luiten | 20 jaar en leerling-assistent kok van het Graafschap College in Doetinchem | Leerbedrijf: Partycentrum ’t Noorden in Aalten |
“Bij mijn vorige stagebedrijf was het niet duidelijk wie mijn leermeester was. Bij ’t Noorden werd dit direct duidelijk en ben ik goed opgevangen. Mijn leermeester is Bryan te Vruchte, een goede kok en fijne collega. Ik werd direct goed opgenomen in het team en heb het erg naar mijn zin. Het is ook uitdagend werk omdat geen dag hetzelfde is. Bryan is direct, maar open en begeleidt mij goed. Wat ik leuk vind aan de horeca?

Het is gezellig, ook het contact met de gasten is leuk (bij ’t Noorden serveren de koks ook vaak gerechten). Ik vind het werken met drukke weekenden en de feestdagen leuk en het team gevoel is erg fijn.”
#besteleerbedrijfhoreca

Ervaring van Joyce Piek

Leerling zelfstandig werkend gastvrouw

21 jaar en leerling zelfstandig werkend gastvrouw van het Graafschap College in Doetinchem. Leerbedrijf: Partycentrum ’t Noorden in Aalten

Wat vind je van het leerbedrijf? “Super leuk. Vooral door het kunnen uiten van eigen ideeën en creativiteit laten zien. Ik, als leerling, wordt ook betrokken bij het werkoverleg en hier kan ik mijn eigen inbreng ook geven. Omdat de keuken vaak aan vakwedstrijden meedoet gaf ik een biertap wedstrijd aan voor de bediening. Dat pak ik nu samen op met mijn leermeester Nita Hüning. Op school leer je vaak standaard dingen, maar hier stimuleren ze de verdieping op bepaalde werk kennis. Zo mag ik een barista cursus volgen, mocht ik mee met een uitje naar de Gastvrijheidstop j.l. 28 oktober waar diverse workshops werden gegeven.”

Wat vind je van je leermeester Nita? “Fijn in de omgang, stimulerend en enthousiast over (nieuwe) ideeën. Ze wil je ook echt wat leren, vraagt door als ik iets niet snap en de samenwerking is fijn. Ze toont oprechte belangstelling.”

Wat vind je leuk aan werken in de horeca? “De gezelligheid in het team! Maar juist ook vooral het contact met je gasten, vanaf welkom tot afscheid, heel dankbaar. Een avond verzorgen die ze verwachten en dan misschien wel overtreffen.”
Meest positieve punt van ‘t Noorden? “Het is een hecht team maar juist vanaf het begin wordt iedereen goed opgenomen, al direct vanaf het begin was er een gastvrij onthaal. Je bent niet zomaar een stagiaire.”
#besteleerbedrijfhoreca

Ervaring van Jascha Bergervoet

Oud-leerling, leerling en nu werkzaam bij 't Noorden

22 jaar en oud-leerling Vakman/ondernemer en Zelfstandig werkend gastheer van het RijnIJssel college in Arnhem. Leerbedrijf: Partycentrum ’t Noorden in Aalten

“Sinds 2012 ben ik werkzaam bij ’t Noorden, een bedrijf dat mede ervoor heeft gezorgd dat ik persoonlijk erg ben gegroeid. Van afwasser tot waar ik vandaag in het bedrijf sta.”

‘’Ik ben zojuist mijn stage Vakman/Ondernemer afgerond bij ’t Noorden. Dit was tevens ook mijn 3e stage bij hetzelfde bedrijf. Leraren verklaarde mij voor gek en vroegen: ‘’Dan heb je alles toch al wel gezien?’’ Nee, want ’t Noorden is een erg veelzijdig bedrijf dat voortdurend bezig is met innoveren en vernieuwen. Hiermee wil ik zeggen dat ik elke dag wel weer nieuwe dingen leer en ontdek.’’

‘’De leermeesters die ’t Noorden tevens ook uitbaten zijn de beste werkgevers die een stagiaire of leerling zich kan wensen. Dit komt omdat ’t Noorden veel tijd in haar personeel steekt. Ook heb ik erg lang getwijfeld over mijn loopbaan in de toekomst maar door veel gesprekken en steun van mijn leermeester heb ik nu een doel voor ogen.’’

‘’Ooit als afwasser begonnen, hedendaags mag ik mijzelf assistent bedrijfsleider noemen.’’

Solliciteren?

Ontwikkel jezelf en draag bij aan de geschiedenis van 't Noorden

Werken bij ’t Noorden betekent werken voor een dynamisch bedrijf met zeer veel ambitie. Medewerkers en stagiaires van ’t Noorden worden naast hun competenties en ervaring o.a. geselecteerd op hun spontaniteit, openheid, gemoedelijkheid en hun uitstraling. Daarnaast wordt in de selectieprocedure gelet op je oprechte dienstbare en gastvrije houding. Vind op deze pagina je vacature!

’t Noorden heeft gedreven team die continu bezig is om het bedrijf een “level hoger” te brengen en kwaliteit te waarborgen. Teamprestatie is daarin zeer belangrijk en je moet als werknemer goed in een team kunnen werken. Plezier in het werk en goede werksfeer vinden wij zeer belangrijk.

Om te solliciteren stuur je een mail naar info@het-noorden.com t.a.v. Nita Hüning of vul het contact formulier hieronder of hiernaast in.

(Acquisitie voor onze vacatures is niet gewenst)

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.