Bij 't Noorden van
Aalten - Lunch & Diner

Restaurant 't Noorden

Voor iedereen wat lekkers!

’t Noorden (van Aalten) in de Achterhoek | ETEN DRINKEN en VIEREN!

Sinds 1997 exploiteert de Familie Hüning het veelzijdig horecabedrijf, maar er is al sinds 1866 horeca gevestigd in ’t Noorden (van Aalten). Altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft naast het pannenkoekenhuys ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

 • FAMILIE RESTAURANT

Pannenkoeken- en Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) heeft de beste pannenkoeken, maar nog zo veel meer. Uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin.

 • FEESTEN EN PARTIJEN

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij

Enkele mooie resultaten:

 • Het verzorgen van onvergetelijke feesten en momenten.
 • Het mede mogelijk maken van kinder geluk door onze offline speeltuin, lokale goede doel bijdrage en aandacht geven aan kinderen.
 • Vanaf 2003 tot heden top 5 NK Pannenkoeken Bakken
 • Misset Horeca Terras Top 100: nr.80
 • Top 10 Beste Leerbedrijven Horeca 2019/2020. 5e plaats!
 • Nita Huning Beste Leermeester Horeca 2019/2020/2021
 • Leukste Horeca Team van Nederland 2021
 • Meest trots: een Gelukkig Team vormen!

Pannenkoeken en Familie Restaurant

Voor iedereen wat lekkers...

Ons familie restaurant en terras is open voor pannenkoeken, lunchgerechten en de lekkerste hoofdgerechten en maaltijdsalades! 🥞🎊

Woensdag t/m Zondag van 11:00 tot 20:00 uur

De menu kaart vind je hier! 

De Noordelingen kids kaart vind je hier!

Daily Deals

Woensdag: Burger & Bier special
Donderdag: Onbeperkt Pannenkoeken
Vrijdag: VrijMiBo en Chef Specials
Zaterdag: Zoete Zaterdag
Zondag: Lunch van de Plank

Afhaalloket en Take Away

Thuis uit eten

🆕 𝗔𝗳𝗵𝗮𝗹𝗲𝗻🥞

Woensdag t/m Zondag van 12:00 tot 19:30 uur
Zit het terras vol of thuis lekker in alle rust genieten? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor heerlijke afhaalgerechten. Zowel lunch, diner als iets lekkers bij de koffie! Bestellen gaat eenvoudig via www.pannenkoekenthuys.nl ➡ afhalen kan in ons restaurant.

De online webshop vind je hier: www.pannenkoekenthuys.nl

Hopelijk tot snel!🤩

𝐓𝐞𝐚𝐦 ‘𝐭 𝐍𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧

Laatste nieuws

Het leukste horeca team van Nederland

AALTEN – 24-09-2021 Familierestaurant ’t Noorden in Aalten is uitgeroepen tot ‘het leukste horeca team van Nederland’. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Horeca. Meer dan zestig bedrijven meldden zich aan voor de verkiezing, daar werden zes landelijke finalisten uit geselecteerd, waaronder ‘t N...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

ZO
31
OKT

Halloween Lunch en Kids activiteit

Geniet op zondag van de overheerlijke Noorden 'Lunch van de Plank' geserveerd op tafel. De kinderen kunnen meedoen met een kids activiteit met begeleiding van 't Noorden team. Noorden Halloween - Lunchen van de Plank Zondag 31 oktober Aanvang tussen 11:30 en 13:30 uur Volwassenen €12,50 p.p. exclusief...
Lees verder
VR
05
NOV

Herfst Terras opening

Opening van Winter Boergondië op het terras van 't Noorden. We hebben de stretchtent van het weiland naar het hoofdterras verplaatst. Lekker knus, want Jozette heeft er iets magisch van gemaakt! Met houten banken, aangekleed terras met dekentjes en heaters... we gaan er een gezellige en warme herfst van maken. Een mooi p...
Lees verder
VR
05
NOV

VrijMiBok 5 nov

Elke vrijdag in november VrijMiBok bij ’t Noorden.
 • Vrijdag 5, 12, 19 november
 • Vanaf 16:00 tot 22:00 uur in het pop-up café en restaurant van 't Noorden.
 • Chef-kok Hans heeft speciale herfstgerechten naast de menukaart. Vraag naar de "Geheime Pan", maar ook zeker naar '' Het Geheime Schap"
...
Lees verder

't Noorden dringt door tot de Terras Top 100 van Nederland

Top recensie van Misset Horeca

“Een kleurenpracht schittert je tegemoet als je het terras van ‘t Noorden in Aalten oploopt. Dat is te danken aan de stoelen die een regenboog aan diversiteit vormen.

’t Noorden is een partycentrum en pannenkoekenhuis, en aangezien we niet komen feesten, gaan we voor de pannenkoek. Maar eerst de drankjes. Die worden netjes met het logo naar voren gedraaid. Het getapte bier heeft een perfecte schuimkraag tot de laatste druppel. Dan de pannenkoeken, prima uiteraard. Ze vullen erg goed en blijven tot op het laatste stukje warm.

Dit is een zaak die zich, op dit soort tijden, richt op ouders met kinderen. Dankzij de grote speeltuin aan het terras kunnen de kinderen zich prima vermaken hier, en de ouders kunnen rustig vanaf datzelfde terras de kinderen in de gaten houden. Prima opgelost zo. Maar, zo ervaren we zelf, ook zonder kinderen is het bij ‘t Noorden oprecht genieten van een fijne pannenkoek.”

De Noordelingen

Ga mee op reis bij ‘t Noorden in Aalten en ervaar de spannende verhalen en legendes van de Noordelingen.

Aalten ligt in het Oostelijke deel van de Achterhoek. Een rustig gebied met een bijzonder lange historie dat terug gaat naar de ijstijd. Precies op deze centrale plek komen de legendes van De Noordelingen samen. De Noordelingen zijn elfachtige kleine aardmensjes die onder de grond wonen in het speelparadijs van ‘t Noorden in Aalten. Het is een kabouterachtig volkje met eigenschappen van Duitse kobolden en Scandinavische elfen. Ze verrichten doorgaans allerlei klusjes voor de mensen. Ze staan bekend om hun zachtaardigheid en beschermende karakter naar kinderen.

Boven op de bult, bij ‘t Noorden, kunnen ze mooi alles in de gaten houden en zodoende de gasten verwelkomen en veilig houden. Daarnaast helpen ze ook mee met allerlei klussen rondom ‘t Noorden waarna ze heerlijke pannenkoeken krijgen. Uiteraard met hun eigengemaakte stroop.

Kijk vooral even bij de kids arrangementen pagina!

Speeltuin

Beleef de beroemde locomotief van 't Noorden en leef je uit!

Stap in en beleef de beroemde trein van ’t Noorden. Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleuter toestellen staan. Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter.

Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. Onvergetelijk!

Het Terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons kleurrijke terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht op de grote speeltuin. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een prettig verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien. Er worden aan de overzijde, op de parkeerplaats, ook 4 camperplaatsen aangeboden.

’t Noorden derde van Nederland!

Simon Heusinkveld van Pannenkoekenhuys ’t Noorden is derde geworden bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won op donderdag 17 januari de bronzen medaille tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn creatie ‘Of je Worst Lust?!’

Of je worst lust
De winnende pannenkoek van ’t Noorden heet: “Of je Worst Lust?!” Een pannenkoek met zuurkool dat gekookt is in Borghman Bokbier, kook en rookworst van Keurslager Gleis, prei, afgegarneerd met wat uitgebakken spek, krokantje van brood, augurkmayo en een chipje van zoete aardappel. De basis van het prijswinnende pannenkoeken beslag van ’t Noorden is met meel, boekweit en bloem van Molen De Vier Winden uit Vragender. Deze samensmelting van ingrediënten en de presentatie van Simon hebben ervoor gezorgd dat hij met de bronzen medaille terug naar Aalten ging. Een fantastische prestatie en daarmee de lekkerste pannenkoek van de provincie Gelderland.

Foto: Tamara Verheij | [Lees hier het volledige bericht]

KinderZwerfboekStation

Ambassadeur van KinderHulp Nederland

Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Wij van ’t Noorden willen daarom alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. In ons restaurant staat namelijk een KinderzwerfboekStation. Kinderen mogen hier een boek ophalen om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

Fiets en Wandelroute

In samenwerking met Achterhoek Toerisme