Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Versoepeling 20 april 2021

π•π„π‘π’πŽπ„ππ„π‹π„π? πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈπŸŒŸ
Nou, wij gaan zeker versoepelen. We hebben namelijk een nieuwe online webshop. Lekker soepel. We hebben het positief getest, daarna geproefd en het was heerlijk… zeker de tomaten soep! We (L) verSOEPelen!
π–πšπ§ππžπ₯𝐒𝐧𝐠🚢🏼
Alle gekheid op een stokje in deze huidige wereld, er zijn namelijk twee flamingo’sΒ  gespot in natuurgebied Het Goor in buurtschap Dale, dus maak vooral gebruik van onze wandeling “Aaltens Goor” van 18,7 km.
π–πžπ›π¬π‘π¨π© & π€πŸπ‘πšπšπ₯π₯𝐨𝐀𝐞𝐭 πŸ“²πŸ–₯
Vanaf NU is onze online Webshop gelanceerd om in vervolg de bestelling te doen, maar ook cadeaus zoals het Pannenkoeken DoeBoek, Noorden Rompertje en het Achterhoekse Kaartspel met de ILOVEACHTERHOEK letters. Bovendien is dit nu de kans om als een van de eerste een flesje π™‰π™€π™€π™§π™™π™šπ™‘π™žπ™£π™œπ™šπ™£ π™Žπ™©π™§π™€π™€π™₯ te kopen !! OP=OP!! Het afhaalloket is komende dagen heerlijk geopend; van donderdag tot en met zondag van 16:00 tot 19:30 uur waarbij we op zaterdag en zondag al om 10:00 uur open zijn voor het Koffie-To-Go loket.
𝓑𝓲𝓫𝓼 & 𝓦𝓲𝓷𝓰𝓼πŸ₯©πŸ—
Blijf ons de komende dagen volgen voor een lekker weekend Ribs & Wings vanaf onze grill… en bij een beetje lekkere hete zon komen onze BBQ Black-Egg en Locomotief Smoker ook tevoorschijn…
Versoepelen… jaoh jaoh, we zijn er nog lang niet, dus als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen. Dus kijk vooral op onze website naar de agenda, we hebben heel veel soeps versoepelt en leuke activiteiten de komende weken!
Over het maken van reserveringen houden we jullie de komende dagen ook op de hoogte!
We zien jullie graag snel, gastvrije groet van Team ’t Noorden.🌟
Amber, Annika, Bryan, Chiara, Damian, Demi, Dirk, Eline S, Eline R, Esmee, Fu Jin, Guus, Hong, Iris L, Iris H, Isa, Jascha, Jelte, Jop, Joost, Joppe, Jozette, Kelly, Koen, Kristie, Levy, Loes, Luuk, Martin, Manuela, Meike, Melanie, Monique, Myrthe, Nadine, Nick, Niek, Nita, Noa, Pien, Ramon, Rick, RomΓ©e, Sanne, Sem, Shania, Stan, Thijs, Tjibbe, Tom, Wesley, Wietse, Wilma, Yvonne & Youri
Familierestaurant & Pannenkoekenhuys ’t Noorden
ETEN – DRINKEN – VIEREN
AALTEN, DE ACHTERHOEK πŸ’š