Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Vernieuwde menukaart

Zaterdag 1 juli is de vernieuwde zomerkaart ingegaan bij Het Noorden van Aalten. Onze gasten en wij zelf zijn zo enthousiast geworden van de nieuwe menukaart en nieuwe gerechten dat we een weer een nieuwe kaart met zomer elementen introduceren. Voor op staat de Lunch Proeverij en het 3 Gangen Menu.

Alles voor de familie,Β hier vieren we samen het leven!

Op de menukaart van Het Noorden vind je herkenbare klassiekers, verrassend gepresenteerd. Het Noorden staat bekend om haar versgebakken filet schnitzels en de proeverijen, zodat je lekker van alles kunt proeven. We werken zoveel mogelijk met duurzame en lokaal geproduceerde producten. Voor de kinderen hebben we prijswinnende pannenkoeken en onze Noordelingenstroop.

Kortom:Β We zijn diepgeworteld in de Achterhoek en werken met herkenbare, goede producten. Drink, eet en vier het leven! In de gezelligste huiskamer van de Achterhoek bij Het Noorden van Aalten.


𝐀π₯π₯𝐞 𝐰𝐞𝐠𝐞𝐧 π₯𝐞𝐒𝐝𝐞𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐫 π‡πžπ­ 𝐍𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 π€πšπ₯𝐭𝐞𝐧 🍽️ πŸŽ₯

Proef de sfeer! Laat je betoveren door het verhaal van een familie die samenkomt rond de tafel, gevuld met lachen, delen en genieten. πŸ₯° Kom langs en ontdek waarom ons restaurant al generaties lang geliefd is bij groepen vrienden, gezinnen en families. 🌟 Reserveer vandaag nog en creΓ«er herinneringen die een leven lang meegaan! #uitje #FamilieRestaurant #HetNoordenvanAalten #GenietenMetHetGezin