Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Ramon 10 jaar in dienst!

15 december 2021 – Aalten – Ramon Vreeman – 10 jaar in dienst bij ’t Noorden vanaf december 2011. Momenteel de vaste technische dienst man van het team. Hij verzorgt het onderhoud, komt met creatieve ideeën en regelt het speeltuin en trein onderhoud.

De lichtman met feesten en partijen waaronder een onvergetelijke strip show London Knights en natuurlijk de jaarlijkse Kerstbrasserie en de trouwbeurs. Je brengt warme sfeer in het team door je verschijning, maar ook door de zorgvuldig verzorgde Kerstverlichting in de tuinen en speeltuin. Het gezellige koffie en thee leuten in de pauzes. Het meehelpen met het verbouwen van de speeltuin, maar ook het meedenken over de verbeteringen binnen de zalen, routing en opslag hokken.

Ramon is ook Eigenwijs. Eigen wijs. Eigen-wijs. Dat is iets bijzonders in dit geval. Eigenwijsheid is in sommige gevallen, zoals bij Ramon, een kracht; dan gaat het over het luisteren naar en volgen van je eigen wijsheid. De kracht van je intuïtie, je levenservaring en dat wat voor jou van werkelijk belang is in dit leven. Dát is zijn eigen-wijsheid.

Hij zet zich in voor zijn vrienden, collega’s, het treinspoor / modelbaan van zijn opa. Hij bijt zich vast, gaat stug door en creëert constant verbeteringen. Samen komen we verder, want samen bereiken we meer.

Dankbaar voor jouw inzet, trouw en doorzettingsvermogen. ‘t Noorden wordt mooier door jou. ‘t Noorden team wordt positief aangevuld door jou. Op naar de volgende 10 jaar, want we hebben nog heel veel mooie ideeën welke jij nog mooier kunt maken.

Bedankt! 💚

Nita, Wesley, Monique, Martin en heel team ‘t Noorden