Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Nita heeft een eigen podcast

25 juli 2021 Horeca Podcasts
Bij het nieuwe leermiddel SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) Ondernemersvaardigheden is een speciale podcast serie gemaakt.

Nita Huning, eigenaar van ’t Noorden, is nu te horen op SPOTIFY! Dit is de podcast van SVH bij het leermiddel SVH Ondernemersvaardigheden. In deze podcast deelt Nita Huning – Koster (Beste Leermeester Horeca 2019/2020) van familierestaurant ’t Noorden in Aalten inspiratie en tips over ondernemen in de horeca.De podcast vind je hieronder. Presentatie: Sander Janson.

Benieuwd naar het gloednieuwe leermiddel SVH Ondernemersvaardigheden? Kijk op www.svh.nl/ondernemen voor meer info!

Wist je dat…💭 SVH ook te vinden is op Spotify 🎧 met podcasts over ondernemen in de horeca? Hoe gaaf! 🤩💙
Alle podcasts staan geheel in het teken van ondernemen. Dit is niet zonder reden, want bij SVH zijn we volop bezig met het ontwikkelen van een nieuw leermiddel dat deze zomer uitkomt: SVH Ondernemersvaardigheden. In de podcasts komen daarom veel SVH Meesters🏅aan het woord, die met presentator Sander Janson hun ervaringen delen over het vak en je alles vertellen over ondernemen in de gaafste branche die er is: de horeca! 🙌
De eerste podcastserie namen we op met SVH Meesterkok Ron Blaauw van Ron Gastrobars, die in 4 afleveringen alle ins & outs vertelt over het reilen en zeilen van een horecaonderneming. Ook Herman den Blijker van Restaurant Goud deelt zijn tips & tricks en praat je bij over het realiseren van een winstgevend en gouden terras. En natuurlijk mag SVH Meesterhorecaondernemer Koen Bakker van restaurant Het Hooihuis in deze reeks ook niet ontbreken met inspiratie en tips over ondernemen in de horeca! 👏
Nieuwsgierig? Luister ook naar de toffe verhalen van deze ondernemers:
🔹SVH Meesterijsbereider Caroline Kooij
IJssalon De Hoop
🔹SVH Meesterkok Marco Poldervaart
Restaurant ’t Havenmantsje
🔹SVH Meestergastheer Joey de Kruijf
Central Park Voorburg
🔹Beste Leermeester Horeca Nita Huning-Koster
Het Noorden
🔹Horecaondernemer Gabriella Esselbrugge
Hotel Restaurant de Dames van de Jonge, Giethoorn
🔹Horecaondernemer Robèr Willemsen
POL Rotterdam
🔹Eventmanager Henk-Jan Kakebeen
Taste of Amsterdam
Met een positief oog op de toekomst hoopt SVH met deze podcasts alle horecaondernemers in spe te motiveren en te inspireren. En ook alle andere luisteraars hopen we blij te maken met de interessante interviews tot dusver, en die nog komen gaan!
Check hier de podcasts 👉 https://open.spotify.com/show/6dPBAJYYMVd56DLdypRFaQ & stay tuned for more!