Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Heropening in 2022

’t Noorden van Aalten | ETEN DRINKEN en VIEREN!

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij.

Ontdek het familierestaurant en laat uw kinderen spelen in de speeltuin. Verken de Achterhoekse natuur wandelend of op de fiets en na een heerlijke dag buiten is het goed vertoeven bij Restaurant ’t Noorden van Aalten. ‘t Noorden is altijd aan het vernieuwen, maar het familiegevoel blijft altijd. Kortom een warme plek voor levensgenieters! Hier vieren we ’t leven!

Openingstijden Restaurant:

woensdag t/m zondag 11:00 tot 21:00 uur

Openingstijden Take Away:

woensdag t/m vrijdag 12:00 tot 20:00 uur
zaterdag & zondag 12:00 tot 17:00 uur