Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Ga je mee op avontuur?

We bouwen aan een TOP, een toeristisch overstappunt. Een kegelvormige schanskorf dat gevuld is met keien en een route kaart van de omgeving bevat met als doel: ‘‘ de bezoeker op maat voorzien van overzichtelijke en inspirerende route informatie en een hoge mate van service op het juiste moment en op de juiste plaats.” ’t Noorden is nu officieel een perfect start en/of eindpunt van het Achterhoekse Wandel en Fiets route netwerk.

De uitsnede in het cortenstaal bevat de Molen van Ter Haar. De romp van de molen staat even verder op aan de Koningsweg bij de buren in de tuin. “Op Hoop van Zegen” beitelde men in een steen boven de ingang, bijpassend bij de tijd waar we nu in leven en ondernemen. De molen heeft een rijke historie en een belangrijke link met ’t Noorden. De molenaar Jan Hendrik Weenink is in 1866 het café met uitspanning bij ’t Noorden begonnen.

We hopen de realisatie rond te hebben in april 2022. Een samenwerking van Achterhoek Toerisme, Ansink Grondwerken, Te Winkel Hoveniers en team ’t Noorden.

…een kleine impressie van de nabije toekomst, want stilstand is achteruitgang. Dus op hoop van zegen!