Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Een nieuwe basis voor een nieuwe toekomst

๐™ด๐šŽ๐š— ๐š—๐š’๐šŽ๐šž๐š ๐šŽ ๐š‹๐šŠ๐šœ๐š’๐šœ ๐šŸ๐š˜๐š˜๐š› ๐šŽ๐šŽ๐š— ๐š—๐š’๐šŽ๐šž๐š ๐šŽ ๐š๐š˜๐šŽ๐š”๐š˜๐š–๐šœ๐š. ๐‘ฏ๐’†๐’๐’‘ ๐’‹๐’† ๐’Ž๐’†๐’†? ๐Ÿคฉ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
Al tientallen jaren zijn we aan het meeveranderen met de wensen van onze gasten. Van onvergetelijke feesten tot bijzondere ontmoetingen. 2021 leent zich voor iedereen om beide voeten op de grond te zetten en duidelijkheid te creรซren. Om het jaar verbouwen we weer een gedeelte van โ€˜t Noorden om beter om te gaan met de veranderende tijden. Dat vraagt ook om de beste mensen in โ€˜t Noorden team. Ons team heeft zich zo goed ontwikkelt de laatste jaren, wij zijn ongelooflijk trots op iedereen die hier zijn of haar inbreng in heeft gehad.
Nu zoeken we versterking voor onze volgende horeca fase vol uitdagingen. We werden gewezen op het feit dat we dingen โ€œ๐ง๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐š๐ฅโ€ vinden terwijl dat blijkbaar niet zo is. Maar wij bieden gezonde personeelsmaaltijden, een flexibel rooster dat 3 a 4 weken van te voren bekend is. Duidelijke functie indeling en ontwikkelingsmogelijkheden, joa joa, maar echt! Goede secundaire voorwaarden zoals veel te veel teamborrels en korting op allerlei diensten van โ€˜t Noorden?
Maar wat ga jij doen in 1 van de ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’‰๐’๐’“๐’†๐’„๐’‚ ๐’๐’†๐’†๐’“๐’ƒ๐’†๐’…๐’“๐’Š๐’‹๐’—๐’†๐’ van de Oost-Achterhoek dat in de ๐’•๐’†๐’“๐’“๐’‚๐’” ๐’•๐’๐’‘ 100 staat? Heb jij het in je om processen in kaart te brengen en te verbeteren? Vind je het gaaf om uitdagingen op te lossen? Bijvoorbeeld de keuken wachttijd aan tafel te verkorten? Meer werken met seizoensproducten en keuze menu’s? Of ligt de bediening meer bij je? Bijvoorbeeld bar processen beter in delen? Feesten en Partijen regelen van A tot Z?
Maar onderschat het niet. โ€˜t Noorden bestaat niet voor niets al sinds 1866. We werken met een team van 50 collegaโ€™s om onvergetelijke momenten te verzorgen voor onze gasten. We zijn constant op zoek naar verbetering en jouw neus moet hier ook naar staan. Samen komen we verder. Daarom zoeken we:๐Ÿ˜
– ๐‹๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐๐ž ๐๐ž๐๐ข๐ž๐ง๐ข๐ง๐  (๐Ÿ‘๐Ÿ – ๐Ÿ‘๐Ÿ– ๐ฎ๐ฎ๐ซ)
– ๐Œ๐ž๐๐ž๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ซ ๐๐ž๐๐ข๐ž๐ง๐ข๐ง๐  (๐Ÿ๐Ÿ – ๐Ÿ‘๐Ÿ ๐ฎ๐ฎ๐ซ)
– ๐ƒ๐ž ๐‚๐ก๐ž๐Ÿ ๐Š๐จ๐ค ๐ฏ๐š๐ง โ€˜๐ญ ๐๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง (๐Ÿ‘๐Ÿ– ๐ฎ๐ฎ๐ซ)
– ๐™๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ข๐  ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง๐ ๐ค๐จ๐ค (๐Ÿ‘๐Ÿ – ๐Ÿ‘๐Ÿ– ๐ฎ๐ฎ๐ซ)
Wij durven te stellen dat we anders denken als horeca bedrijf en een bijzondere visie hebben voor de toekomst. Met ons vier je โ€˜t leven! We kunnen nog wel veel meer vertellen, maar als je wilt bouwen aan je (nieuwe) toekomst, ben je bij โ€˜t Noorden van Aalten aan het goede adres. ๐™…๐™ž๐™Ÿ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™ฉ๐™š๐™–๐™ข ๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ!๐ŸŒŸ
Kom op gesprek, laat je vrijblijvend inspireren want de klik is namelijk het belangrijkst, toch? Proosten we snel op jouw eerste dag bij โ€˜t Noorden?
๐—ช๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜†, ๐—ก๐—ถ๐˜๐—ฎ, ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป & ๐— ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—พ๐˜‚๐—ฒ ๐—›รผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด
& ๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ‘๐˜ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐Ÿ’š