Boergondië - genieten
met gezond boeren verstand!

Boergondië

Ook in 2021 hét vakantie terras van 't Noorden

BOERGONDIE = Levensgenieters vieren ’t leven!
Tijdens de coronacrisis in de zomer van 2020 en 2021 hebben we een heerlijk ruim boergondisch terras in de groene omgeving van de Achterhoek opgezet. Pal achter ’t Noorden. Dit is dé plek in Aalten en omstreken om de zomer in alle rust en ruimte met elkaar samen te komen en te genieten van dranken en eten. Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Iedereen wil naar Boergondië!

DE KAART via QR Code
Via je telefoon kan je de QR code op tafel scannen om te bestellen. We beschikken over een kaart met heerlijke wijnen, bieren en frisdranken. Bucket speciaal bieren en boeren dranken. Tevens hebben wij een heerlijke menukaart, met onder andere: verse friet van Lensink, borrelhapjes, maaltijdsalades, burgers, loaded fries en meer.
 
HEERLIJK OP IEDER MOMENT VAN DE DAG!
Ons terras beschikt over voldoende parasols en heaters, waardoor het zowel op een warme zomerdag als een zwoele zomeravond goed toeven is! Boergondië is een groot buitenterras waar het mogelijk is om de 1,5 meter samenleving en de RIVM richtlijnen te waarborgen. Iedereen wil naar Boergondië!

4 speerpunten van Boergondië:

 • Boeren Verstand – methode
  Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Elke betutteling, elk discussiepunt, elk organisatorisch punt waar een beslissing over geveld moest worden hebben we de BV-Methode gebruikt. Hier genieten we met gezond boeren verstand!
 • Vakantie terras
  Op vakantie naar het buitenland? Gewoon naar het vakantie terras ‘Boergondië’ in Aalten. Naar verluidt is de Achterhoek de nieuwe hot spot van Nederland, want laten we hier nou net ruimte genoeg hebben voor de 1,5 meter samenleving. Het terras “Boergondië” van ’t Noorden is een échte vakantie bestemming.
 • Corona proof
  Het is 2021. De digitale wereld combineren we met het aangename. De innovaties gaan bij ons samen met full service. Wat denk je? Wij zijn geen domme boeren. Je scant de QR code op tafel, plaatst je bestelling en rekent af via je telefoon. Verzamelt ff de rekeningen en verstuurt de volgende dag tikkies aan elkaar. Opgelost. Dit is corona-proof. Heerlijk. Want we komen alles met een glimlach bij je aan tafel brengen! Hier vieren we ’t leven! Met z’n allen op een afstandje en toch zo dichtbij.
 • Na regen komt zonneschijn
  “Slecht weer besteet niet, slechte kleding wal!” zegt Jan van Boergondië altijd – en Jan hef nog wal wat regen cape’s offer voor oew!

Openingstijden

Wanneer is Boergondië open?

Openingstijden Boergondië:

September

Alle dagen in september is Boergondië gereserveerd voor besloten partijen.


Zaterdag 2 oktober 2021

Zondag 3 oktober 2021

Zondag 3 Oktober:

Onze menukaart

 • Scan de qr-code
 • Stel je bestelling samen
 • Betaal via je bankieren app
 • We brengen je bestelling naar je toe
 • Geniet van je bestelling

Lekker iets bij de koffie of tussendoor? Appelgebak, Monchou, Brownie
Iets groters om mee te beginnen? Brood met smeersels, Salade lauwwarme pulled chicken met bbq saus, Vegan salade met warme falafel en knoflookdressing, Kids menu
Friethuys Noord specialiteiten: Lensink Friet (tip: met Brandermayonaise), Bitterballen & Bittergarnituur van Elite uit Neede , Chickenwings met chilisaus
Vegan falafelballen, Broodje hamburger, Broodje kipburger, Boergondische hapjespan, Nacho’s
LOADED FRIES: Thaise kip / Boerenstoof / Pulled chicken / Saté loaded

Meer eten? Misschien is er nog wel een plekje op ’t Noorden terras.
*Let op, de kaart kan wekelijks aangepast worden met heerlijke Bourgondische producten uit het seizoen
*Er kunnen ook foodtrucks staan van collega’s

Locatie

Waar is Boergondië?

Het Weiland achter Partycentrum ’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten. Parkeren is gratis op de parkeerplaats aan de overkant. Inclusief invalide parkeerplaatsen en fietsenstalling.

Feest? Vergadering?

Iets te vieren?

Het sfeervolle overdekte terras met bruin café is vrij toegankelijk op Boergondische open avonden, maar de tafels zijn ook exclusief te reserveren voor een bedrijfsborrel, besloten feestje, BBQ of last-minute trouwerij vanaf 50 personen en in overleg met de datum! Alles met gecontroleerde RIVM maatregelen. Alles onder voorbehoud van weersomstandigheden (eigen risico)

Lokale Partners

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen...

Grolsch

De Klok Dranken

Joppe Roos Productions

Marije Kocken Fotografie

EventBar – Igor Krabben

Frank Huning Transport

Eppink Vakslagerij

Boerderij ’t Westendorp

Suzie’s Farm

Farm & Country fair

Berkelland Verhuur

Domme Aanleg

Heijnen Bouwgroep

Te Winkel services

Stichting Aalten Promotie

ABB interieurbouw

FIXX Totaalbouw

Ansink Grondwerken

Steakhouse Vivaldi

Hoftijzer Loon- en Grondwerken

B&B de Kapelle

Christiaan Bondt

Lensink Aardappelen

Eijsink afrekensystemen

Lankhof beveiliging en telecom

EAZIS muzieksystemen

Vrumona

Beukenhorst Koffie

Espresso Service Achterhoek

Dit was Boergondië

Lieve gasten, lieve Boergondiërs! 💚 Het zit erop. 11 fantastische weekenden Boergondië. Als Team ‘t Noorden zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën. Één van de ideeën die opbloeide tijdens onze sluitingstijd in april 2020 was een coronaproof pop-up terras waar we konden genieten van de zomer, een lekker drankje en hapje, en waar we veel konden samenwerken met partijen en horeca collega’s die dat ook goed konden gebruiken. En we zijn enorm trots dat we kunnen zeggen, dat dat (meer dan) geslaagd is. 🌟🎉 Wij – van Team ‘t Noorden & Boergondië – willen we je enorm bedanken voor je komst naar Boergondië. Bedankt dat je onderdeel was van dit bijzondere avontuur. Bedankt dat je onderdeel was van een onvergetelijke zomer. We hopen je binnenkort te zien in ons restaurant of bij onze take-away het afhaalloket. 🥞🍔🥗🍻

Blijf gezond en geniet altijd met gezond boeren verstand!👨🏼‍🌾

Boergondië is mede mogelijk gemaakt door Lokale Partners, want: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen…”

Het verhaal achter Boergondie?

‘Boergondisch terrasje pakken’ bij ’t Noorden
zo 12 jul 2020, 10:13

Door Bart Kraan van Achterhoek Nieuws

AALTEN – Gezellig iets eten en drinken op een terras. Daar is nu bij partycentrum ’t Noorden weer ruimschoots de gelegenheid voor. Want afgelopen vrijdagmiddag namen de eigenaren Martin en Wesley Hüning en hun personeelsleden in aanwezigheid van de buurt het nieuwe terras Boergondië in gebruik. De wethouders Hans te Lindert en Joop Wikkerink tekenden middels een toespraak die ze met zijn tweeën deden, middag voor de officiële opening.

Met de nieuwe voorziening kan ’t Noorden buiten weer meer gasten kwijt dan in de weken daarvoor. Want door de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus konden eigenaren en personeel van het Aaltense partycentrum op het oude terras bij de speeltuin veel minder gasten een plekje bieden dan gebruikelijk was. ”Vanwege… lees hier het volledige artikel

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.