Boergondië - genieten
met gezond boeren verstand!

Boergondië - Mini-Docu in 2022

Pop up terras 't Noorden van Aalten

Boergondië

In corona tijd hét vakantie terras van 't Noorden

BOERGONDIE = Levensgenieters vieren ’t leven!
Tijdens de coronacrisis van de zomer in 2020 en 2021 hebben we een heerlijk ruim boergondisch terras in de groene omgeving van de Achterhoek opgezet. Pal achter ’t Noorden. Dit was dé plek in Aalten en omstreken om de zomer in alle rust en ruimte met elkaar samen te komen en te genieten van dranken en eten. Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Iedereen wou naar Boergondië!

DE KAART via QR Code
Via je telefoon kon je de QR code op tafel scannen om te bestellen. Een kaart met heerlijke wijnen, bieren en frisdranken. Bucket speciaal bieren en boeren dranken. Zelfs een heerlijk menukaartje, met onder andere: verse friet van Lensink, borrelhapjes, maaltijdsalades, burgers, loaded fries en meer.
 
HEERLIJK OP IEDER MOMENT VAN DE DAG!
Het terras had voldoende schaduw op een zonnige dag en in de avond dekentjes voor de Nederlandse kou, waardoor het zowel op een warme zomerdag als een zwoele zomeravond goed toeven is! Boergondië is een groot buitenterras waar het mogelijk is om de 1,5 meter samenleving en de RIVM richtlijnen te waarborgen. Iedereen wou naar Boergondië!

Na regen komt zonneschijn
“Slecht weer besteet niet, slechte kleding wal!” zegt Jan van Boergondië altijd – en Jan hef nog wal wat regen cape’s offer voor oew!

Locatie

Waar was Boergondië?

Het Weiland achter restaurant ’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten. Parkeren is gratis op de parkeerplaats aan de overkant. Inclusief invalide parkeerplaatsen en fietsenstalling.

Lokale Partners

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen...

Grolsch

De Klok Dranken

Joppe Roos Productions

Marije Kocken Fotografie

EventBar – Igor Krabben

Frank Huning Transport

Eppink Vakslagerij

Boerderij ’t Westendorp

Suzie’s Farm

Farm & Country fair

Berkelland Verhuur

Domme Aanleg

Heijnen Bouwgroep

Te Winkel services

Stichting Aalten Promotie

ABB interieurbouw

FIXX Totaalbouw

Ansink Grondwerken

Steakhouse Vivaldi

Hoftijzer Loon- en Grondwerken

B&B de Kapelle

Christiaan Bondt

Lensink Aardappelen

Eijsink afrekensystemen

Lankhof beveiliging en telecom

EAZIS muzieksystemen

Vrumona

Beukenhorst Koffie

Espresso Service Achterhoek

Dit was Boergondië in 2020

Lieve gasten, lieve Boergondiërs! 💚 Het zit erop. 11 fantastische weekenden Boergondië. Als Team ‘t Noorden zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën. Één van de ideeën die opbloeide tijdens onze sluitingstijd in april 2020 was een coronaproof pop-up terras waar we konden genieten van de zomer, een lekker drankje en hapje, en waar we veel konden samenwerken met partijen en horeca collega’s die dat ook goed konden gebruiken. En we zijn enorm trots dat we kunnen zeggen, dat dat (meer dan) geslaagd is. 🌟🎉 Wij – van Team ‘t Noorden & Boergondië – willen we je enorm bedanken voor je komst naar Boergondië. Bedankt dat je onderdeel was van dit bijzondere avontuur. Bedankt dat je onderdeel was van een onvergetelijke zomer. We hopen je binnenkort te zien in ons restaurant of bij onze take-away het afhaalloket. 🥞🍔🥗🍻

Blijf gezond en geniet altijd met gezond boeren verstand!👨🏼‍🌾

Boergondië is mede mogelijk gemaakt door Lokale Partners, want: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen…”

Het verhaal achter Boergondie?

‘Boergondisch terrasje pakken’ bij ’t Noorden
zo 12 jul 2020, 10:13

Door Bart Kraan van Achterhoek Nieuws

AALTEN – Gezellig iets eten en drinken op een terras. Daar is nu bij partycentrum ’t Noorden weer ruimschoots de gelegenheid voor. Want afgelopen vrijdagmiddag namen de eigenaren Martin en Wesley Hüning en hun personeelsleden in aanwezigheid van de buurt het nieuwe terras Boergondië in gebruik. De wethouders Hans te Lindert en Joop Wikkerink tekenden middels een toespraak die ze met zijn tweeën deden, middag voor de officiële opening.

Met de nieuwe voorziening kan ’t Noorden buiten weer meer gasten kwijt dan in de weken daarvoor. Want door de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus konden eigenaren en personeel van het Aaltense partycentrum op het oude terras bij de speeltuin veel minder gasten een plekje bieden dan gebruikelijk was. ”Vanwege… lees hier het volledige artikel

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten). We zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.