Friethuys Noord
/ Snackbar Aan Huys

Friethuys Noord

Vet Lekker !

Binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum of een andere gelegenheid? Friethuys Noord komt graag bij je langs! Een heerlijk frietje of lekker snacken kan gewoon bij uw bedrijf, instelling of bij u thuis. Vers, ambachtelijk en met een glimlach. Gegarandeerd!

Échte friet, zoals Friet bedoeld is. In een puntzak met een saus naar keuze. Op uw verzoek breiden wij het assortiment uit met snacks of broodjes.

Wij serveren boeren friet van Lensink Aardappelen.

  • EVENTS
  • VERHUUR
  • SNACKARRANGEMENT
  • Snackbar aan Huys
Friethuys Noord is onderdeel van Familierestaurant & Pannenkoekenhuys 't Noorden
V.O.F. Partycentrum 't Noorden te Aalten, Achterhoek

Snackbar aan huis


Wilt u een mobiele snackbar op uw feest? Een frietwagen op uw feest is eens iets anders, lekker makkelijk , smakelijk en bovendien betaalbaar. Laat uw gasten eens lekker genieten van onze verse friet en snacks van de beste kwaliteit.

De snackbar aan huis is voor groepen vanaf 40 personen.

  • Onbeperkt puntzakken friet
  • Onbeperkt keuze uit 5 verschillende soorten snacks (frikandel (ook speciaal), vleeskroket, bamischijf, kipcorn en kaassoufflé)
  • Sauzen (mayonaise, curry, uitjes, ketchup en mosterd).
  • Binnen een straal van 15 km berekenen we geen reiskosten.
  • Vanaf 40 personen, kinderen t/m 10 jaar € 4,- p.p.

Inclusief satésaus                            € 0,75 p.p. extra

Inclusief broodjes hamburger     € 1,25 p.p. extra

Aantal personen Prijs menu p.p. Tijd
1-39 € 350,- totaal prijs 1 uur
40-59 € 8,75 p.p. 1,5 uur
60 – 99 € 7,50 p.p. 1,5 uur
100 – 149 € 7,00 p.p. 2 uur
150 of meer € 6,50 p.p. 2,5 uur

Hoe werkt het?


Nadat we samen de datum en de locatie hebben besproken maakt u een keuze uit ons assortiment. Het maakt niet uit op welk tijdstip u de Snackbar Aan Huis wilt houden, hierin kunnen we u adviseren. Wij zorgen er voor dat wij alles klaar hebben staan op de besproken locatie. U kunt die dag samen met uw gasten zorgeloos genieten van vers gebakken friet en snacks bij ons aan de snackwagen. Uw Snackbar Aan Huis! Het voordeel hiervan is dat u vooraf precies weet wat de kosten zijn en dus niet voor verrassingen komt te staan.

Wat vragen wij van u?


Het enige dat wij nodig hebben om met onze snackwagen bij u het ‘Snackbar Aan Huis’ te kunnen verzorgen is ruimte voor de wagen en een goede stroomvoorziening. Over het algemeen maken wij gebruik van een vrije 220V groep. Heeft u dat? Dan komt dat helemaal goed!

Speciale (dieet)wensen


Indien u speciale (dieet)wensen heeft met betrekking tot het assortiment qua ingrediënten, zoals glutenvrije producten, halal of lactosevrije producten of andere speciale diëten, laat ons dit dan vooraf weten. Wij zorgen dan voor een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van de Snackbar Aan Huis van ’t Noorden.

Snacken op maat


Steeds meer is er, ook vanuit het bedrijfsleven, vraag naar een Snackbar Aan Huis op maat. Wilt u bijvoorbeeld uw gasten aan het eind van uw feest een puntzak met friet aanbieden dan is dit ook mogelijk. Of denkt u eens aan borrelplanken met hapjes uit de streek of ijs. Het assortiment van de Snackbar Aan Huis is aan te passen naar uw wensen.

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.