Groepsuitjes
en Activiteiten

Groepsuitjes & Sportieve activiteiten

’t Noorden is prachtig gelegen en heeft als groot pluspunt een zonnig en ruim terras waar veel gebruik van wordt gemaakt. ’t Noorden is gelegen aan een populaire wandel- en fietsroute en dat brengt veel gasten naar de historische uitspanning dat al sinds 1866 bestaat. Het restaurant heeft een afgesloten speeltuin en volop parkeerruimte voor de gasten. Het terras staat vanaf 2019 in de terras top100 van Nederland opgenomen door de goede kwaliteit en Achterhoekse gemoedelijkheid.

Voor het komende jaar heeft het team van ’t Noorden het plan opgevat om de gasten nog iets extra’s te bieden. Op een aantal kilometer afstand, in het oostelijkste puntje van de Achterhoek ligt het “Nationaal Landschap Winterswijk.” Dit stille bosgebied tegen de Duitse grens kent een lange en rijke historie. In de middeleeuwen was het plaatsje Bredevoort een belangrijke stad. Tegenwoordig is Winterswijk de grootste plaats in het gelijknamige gebied. Het cultuurhistorische centrum van Bredevoort geniet een beschermde status. Daarnaast heeft Aalten een rijke geschiedenis wat betreft onderduikers in de Tweede Wereld oorlog. Hiervoor is een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum goed te combineren voor groepen.

Groepsuitjes binnen & buiten

Bij het Noorden kan het allemaal! We hebben verschillende activiteiten voor u op een rijtje gezet, activiteiten voor zowel binnen als buiten. Zo maak je ieder kinderfeestje, vergadering, vrijgezellenfeest, familie-, team- of familiedag of vrijgezellenfeest helemaal compleet.

E-Chopper huren


2 uur € 40,- | 2,5 uur € 45,- | 3 uur €50,-

Verken de Oost Achterhoek!

Het maakt niet uit hoe je hem wilt noemen, een E-scooter, chopper, elektrische scooter of choppie. De stoere E-chopper heeft een extra breed stuur en extra brede banden, kom snel langs en probeer hem uit! De bikes hebben een actie-Radius van 60km en gaan +/- 25 km per uur.
Rij op de stoere E-Chopper door de mooie omgeving van het Oosten van het land en geniet daarbij in alle stilte. Kies voor vertrek uit een van onze vele routes die jullie 2 of 3 uur de natuur laat zien. Er is natuurlijk onderweg ook nog tijd voor een pauze, dat kan buiten zijn of op een terrasje in een van de gezellige dorpjes. Je eigen route volgen is natuurlijk ook mogelijk.

Voorwaarden:


We verzoeken u minimaal 48 uur van te voren te reserveren.

Indien je op onze E-Choppers wilt rijden dient elke persoon in het bezit te zijn van minimaal een scooter rijbewijs of een autorijbewijs. Deze dient ook meegenomen te worden tijdens de rit, er is geen helm verplichting.

Tarieven vanaf vast startpunt; ’t Noorden in Aalten. Losse verhuur alleen mogelijk in combinatie met eten/drinken bij ‘t Noorden. De tijd wordt berekend op de afgesproken aflevertijd. U dient altijd een half uur voor de afgesproken tijd aanwezig zijn. Eventueel langere verhuurtijd of uitlopen van de tijd, ten opzichte van de afgesproken tijd kost 15 euro per scooter per uur.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% BTW, WA-verzekering, onbeperkte kilometers en een mooie route beschrijving in de prachtige omgeving. U krijgt altijd vooraf een goede uitleg en instructie over het rijden op de Ebero Bikes. De start/eind tijd gaan in overleg, u kunt uw voorkeur bij de reservering aangeven. Meerdere dagen op aanvraag.

We verzoeken u minimaal 48 uur van te voren te reserveren.

Maak je uitje compleet met een van onze arrangementen: Begin de dag voor het rijden met een ontvangst, een kopje koffie/thee met appelgebak of warme chocolademelk met iets lekker erbij. Of toch liever de dag eindigen met borrels en ballen? Dat kan plaats vinden op ons terras, in huiskamersetting of in onze serre.

Arrangement “Classic Tour”

  • 2 uur Tocht incl. Route
  • Bij terugkomst Aaltens Buffet met 3 soorten vlees, salades, rauwkost, sausen etc. a
  • Kosten: 58,50 p.p. min 10 personen 

Arrangement “Tour du Pannenkoek”

  • 2 uur Tocht incl. Route
  • Bij terugkomst Pannenkoek menu B (Pannenkoek met 2 toppings naar keuze en een weckpot dessert a €13,25 p.p.) Exclusief dranken
  • Kosten: 53,25 p.p. min. 4 personen

Boogschieten

1 baan 120,-, elke baan meer 65,- per stuk | Tijdsduur: 2,5 uur.

Een leuke en sportieve activiteit, die geschikt is voor jong en oud. Het spel vereist wel enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers! Onder de hoede van een wedstrijdbegeleider krijgt u een workshop handboogschieten, en aansluitend een competitie.

Hoeveel banen? Ons advies is maximaal 15 personen per baan per uur. (voorbeeld: 2 banen a 2 uur x 15 pers. = max. 60 pers.)

Wandelen in de Aaltense natuur


Gratis

VERSCHILLENDE ROUTES

Een Rondje Dale (5 km), Aalten in en rondom ontdekken (8,8, km), richting de Vennebulten (10 km) of naar ’t Aaltens Goor (18,7 km). Voor iedere wandelaar is er een mooie route uitgestippeld door Aalten en haar buurtschappen.

TOP-LOCATIE
In de Achterhoek zijn op 32 plaatsen de startpunten van gemarkeerde routes markant vormgegeven. Ze zijn te herkennen aan de ca. 4 m hoge gazen kegel met keien erin. Op deze plaatsen parkeer je de auto en stap je over op een andere manier van voortbewegen, bijv. te voet, op de skeelers, per kano, te paard of op de fiets. Vandaar ook de naam Toeristisch Overstappunt (TOP). De startpunten zijn per auto goed bereikbaar. Aan de doorgaande wegen zijn speciale verkeersborden geplaatst die je naar de TOP’s toeleiden. Ook zijn de meeste startpunten per openbaar vervoer bereikbaar. Elk startpunt is verschillend en kenmerkt zich door zijn eigen routeaanbod. De recreatieve mogelijkheden zijn dus legio! Heb je zin in een hapje of drankje? Ook dan kun je bij de ’t Noorden terecht.

Want ’t Noorden is vanaf 2022 een officiële TOP!

Spelshows

via Spelshow Achterhoek

Het Foute Feest Duur: 1,5 – 2 uur

Een doldwaze avond waarbij alles net op het randje is. Fout verkleed is geen must maar wel erg leuk. Ga uit je dak op heerlijk foute muziek van Bonnie M en de Spice Girls. En natuurlijk, samen hilarische spellen spelen! Voor jullie gastvrouw Anita is niets te dol!

Wedden dat….  Duur: 1,5 – 2 uur

Wedden dat…… heb je altijd al willen laten zien aan je vrienden of collega`s hoe lenig je bent of hoe goed jij het alfabet achterstevoren kan opzeggen? Dan is dit je kans! Speel in teams tegen elkaar de leukste Wedden-datjes, om geld.

Pubquiz Duur 2 – 2,5 uur 

De pubquiz is te boeken in de originele vorm, maar het is ook mogelijk om een pubquiz op maat te krijgen. Denk aan de ronde: hoe goed ken ik het bedrijf? Of van welke muziek houden mijn vrienden?  Wilt u meer weten over wat we aanbieden? Vraag het ons gerust!

Jongens tegen de meisjes Duur: 1,5 – 2 uur

De strijd der seksen is natuurlijk een heerlijk uitgangspunt voor een hilarische avond. Er zullen vragen rondes zijn, wie is er het lenigst en zijn we goed in spellen. Gaan de mannen of vrouwen aan het eind van de avond naar huis met de felbegeerde prijs?….. Wie zal het zeggen

Moordspel diner Duur: 2 – 2,5 uur

Er is een moord gepleegd maar de dader is nog onbekend. Het is jullie taak om erachter te komen wie de moordenaar is en hij zit bij jou aan tafel…. Kom jij erachter wie het gedaan heeft…?

Casino Duur: 2 – 3 uur

Spanning ten top aan de roulettetafel of de blackjack tafel. Een prima avond in stijlvolle sfeer en vol gezelligheid. Ieder van u ontvangt de nodige Euro´s waarmee deze avond gespeeld kan worden. Wie heeft er aan het einde het meeste geld over en kan zich de “winnaar” van de avond noemen?

Openingstijden Restaurant

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 21.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 21.00 uur

0543 - 472551
info@hetnoorden.nl
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.