Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Vrij-Mi-Bock

Vrij-Mi-Bock: De Ultieme Vrijdagmiddag Bockborrel bij Restaurant Het Noorden van Aalten

Aalten, Nederland – Maak je op voor een reeks onvergetelijke vrijdagmiddagen boordevol gezelligheid, lekker eten en de beste (bok)bieren, want Restaurant Het Noorden van Aalten presenteert met trots de “Vrij-Mi-Bock”! Dit evenement zal elke vrijdagmiddag plaatsvinden gedurende de maanden oktober en november 2023.

Het restaurant opent zijn deuren van 16:00 uur tot 22:00 uur, waar gasten worden uitgenodigd om de werkweek af te sluiten met een heerlijke bockborrel in een warme en gastvrije sfeer. Een live muziekoptreden vanaf ongeveer 18:00 uur zal de avond muzikaal omlijsten, terwijl het keukenteam hun nieuwste creaties van de menukaart serveert.

Wat kun je verwachten:

  • Live Muziek: Geniet van de klanken van getalenteerde muzikanten die de avond op gang brengen en de perfecte sfeer creëren.
  • Bockbieren van ’t Geheim Schap: Laat je smaakpapillen verwennen met een uitgebreide selectie van (bok)bieren, zorgvuldig geselecteerd voor deze gelegenheid.
  • Herfst Gerechten: Het keukenteam van Het Noorden van Aalten heeft speciale herfstgerechten op de menukaart staan, bereid met seizoensgebonden ingrediënten voor een smaakvolle ervaring.
  • Vernieuwde Borrelkaart: Ontdek de vernieuwde borrelkaart en laat je verrassen door heerlijke hapjes en snacks die perfect samengaan met de bieren.

De “Vrij-Mi-Bock” belooft de leukste vrijdagmiddagen van het jaar te worden, waar vrienden, collega’s en families samenkomen om het weekend feestelijk in te luiden. Het is een uitstekende gelegenheid voor een groepsuitje of om gewoon even te ontspannen na een drukke werkweek.

Belangrijke details:

  • Data: Elke vrijdagmiddag in oktober en november 2023
  • Tijd: Het restaurant is geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur, met live muziek vanaf ongeveer 18:00 uur.
  • Locatie: Restaurant Het Noorden van Aalten

Kom en vier het leven met ons tijdens de “Vrij-Mi-Bock”! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een ontspannen en gezellige vrijdagmiddag vol smakelijke verrassingen en goede vibes.

Reserveren? Check onze reserveringsmodule Formitable of ga naar deze link: http://www.hetnoorden.nl/?ft-ticket=fc089909


Voor persinformatie, interviews of aanvullende details kunt u contact opnemen met:

Wesley Huning, 0543472551

Einde persbericht