Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Pokerkampioenschap van Aalten

Het Pokerkampioenschap van Aalten is een pokertoernooi voor iedereen (18+) die het leuk vindt om te pokeren of wil leren pokeren. Ook zonder enige poker ervaring kun je dus meedoen. De basisregels van het pokerspel zijn namelijk erg eenvoudig. Wij leggen ze je na je inschrijving uit aan de hand van een korte uitlegvideo. Tijdens het pokertoernooi is er ook altijd een toernooidirecteur aanwezig die al je vragen omtrent de poker regels kan beantwoorden. Daarnaast zijn ook de meer ervaren spelers aan tafel altijd bereid om je op weg te helpen!

11e seizoen ONK Poker
Dit pokertoernooi is een voorronde van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Dat betekent dat jij je tijdens dit toernooi kunt kwalificeren voor de kwartfinales , halve finales of de landelijke finale van het ONK Poker 24/25!

Meer gedetailleerde informatie over het ONK Poker vind je op onze uitgebreide informatie pagina.

https://youtu.be/odGtP-Kzkao

POKERKAMPIOENSCHAP VAN AALTEN
Kosten € 13,50
Datum vrijdag 8 november 2024 om 19:30
Locatie Het Noorden van Aalten
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten (GD)

Iedereen (18+) mag meedoen
Ook voor mensen zonder poker ervaring
Gezelligheid staat centraal
Kwalificeer je voor de landelijke finale!


#### Noot voor de redactie: ####

Het pokertoernooi voor de sport is een initiatief van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het initiatief is een promotioneel kansspel en valt hierdoor onder de wet op kansspelen.

De organisatie dient zich te houden aan de gedragscode promotionele kansspelen. Meer informatie over deze gedragscode vindt u hier.

De algemene spelvoorwaarden van het pokertoernooi voor de sport vindt u hier.