Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Magic Cabaret Theater Diner

Magic Cabaret Theater Diner

’t Noorden presenteert in 2022 The Original “Magic Cabaret Theater Diner” met Rob en Emiel. Een avondvullende show en een heerlijk 5-gangendiner in een smaakvolle combinatie. Een compleet verzorgde avond uit met vrienden, familie, je (sport-)vereniging, team, collega’s of het hele bedrijf. Magie, humor, verwondering, persoonlijke aandacht, lekker eten maken samen een onvergetelijke avond! Koop nu je toegangskaart want vol=vol!

Interactief

Een fascinerend avond uit met uw personeel, zakelijke relaties, familie, vrienden of uw buren! Tijdens deze avond van cabaret, mentalisme en vlugge vingers nemen Rob en Emiel je mee naar het theater van ’t Noorden en beleef een humoristisch, origineel, verrassend, sfeervol, verfrissend en culinair avondje weg! Bovendien onvoorspelbaar, want de show wordt niet alleen voor, maar ook mét het publiek gemaakt.

Alle remmen gaan los

Deze fantastische avond begint met een heerlijk voorgerecht in het sfeervolle familie restaurant van ’t Noorden, daarna begint de avond vol met magie in ons theater. U kunt tijdens het tweede tussengerecht en hoofdgerecht even nadenken en nagenieten van de show. Hierna wordt u wederom meegenomen naar het theater waar u van de ene verbazing in de andere valt. Na dit magische optreden gaat u genieten van het dessert, waarna de heren u nog gaan verrassen met een spetterend optreden. En als u denkt dat het is afgelopen, is het nog maar net begonnen… Alle remmen gaan los om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Rob en Emiel

Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma: De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Daarnaast werden hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. In 2006 kregen zij een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs. Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten ter Wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Reserveren?

Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit? Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.

Vanaf 18:30 bent u van harte welkom, 19:00 uur beginnen we. De prijs is 52,50 p.p. (exclusief +€1,00 service kosten) inclusief uitgebreid diner & show. De drankjes zijn exclusief. Voor slechts € 52,50 per persoon heb je gegarandeerd een top-avond!

Het 5 gangen-diner bestaat uit de volgende gangen:

Koud voorgerecht – Soep – Spoom – Vlees hoofdgerecht – Grand dessert

Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke-, dieet- of allergiewensen, laat het ons weten.

Link naar ticket website: https://hetnoorden.eventgoose.com/