Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Gelderse Open Horeca Dagen

Uitnodiging familiedag bij Het Noorden op donderdag 21 september

Beste familie,

Altijd al nieuwsgierig naar wat we allemaal doen op ons werk? Dan kan je op donderdag 21 september letterlijk een kijkje in de keuken nemen bij Restaurant Het Noorden!

In de week van de Gelderse Open Horecadagen willen we jullie, familie, partners, broers, zussen en kinderen, op donderdag de 21ste graag van harte uitnodigen. Samen lopen jullie een ronde langs alle afdelingen & zalen in ons bedrijf, waar uiteraard ook een lekker drankje en hapje bij is inbegrepen.

Tussen 19:00 uur en 21:00 uur kan je starten met de rondleiding. Jullie worden ontvangen door onze gastvrouwen en gastheren, die jullie de weg zullen wijzen. Jullie zullen vervolgensJullie vervolgen de weg naar ons restaurant, de (afwas)keuken, de verschillende zalen, de personeelskamer en uiteraard eindigen wij bij de bar voor een lekker drankje. De bar blijft geopend tot 22:30 uur, dus genoeg tijd om nog lekker even na te kletsen.

Wij willen jullie deze avond graag de sfeer van Het Noorden laten proeven en laten zien waarom wij hier graag veel uren doorbrengen.

Lijkt het jullie leuk om te komen? Dan vernemen wij dat graag via info@hetnoorden.nl

Heel graag tot donderdag 21 september!

Met gastvrije groet,

Wesley & Nita
Team Het Noorden